Mit tennének ha látnátok, hogy egy roma család a pelenkát bevágja a bokor alá előttetek? (többi lent)
Épp a kocsiba várakoztam a bolt előtt. Egy roma csalás ment tolta az asszony a babakocsit egyszer csak megállnak és a babakocsiba matat (gondolom kicserélte a pelust) és egyszer csak fogja és bevágja a bokor alá....
Mit kellet volna tennem? Rá kellet volna szólnom? Voltak vagy hatan kb 4 pasi meg 2 nő. Rájuk szólok hogy ott ám a kuka tőletek kb 10 méterrel. valószínüteg nekem estek volna és valószínűleg megvertek volna. Vagy rendőrt hívni? és rendőr is mit tett volna? a roma úgy is letagadta volna. És amikor elhajította az asszony a pelenkát akkor a többi teljesen természetesnek vette ezt semmi reakciójuk nem volt mentek tovább. Tökre zavar, hogy nem csináltam semmit, de mit tehettem volna? Ti mit tettek volna?
(ja, és nem kell jönni a rasszista dumával semmi ilyesmiről szó sincs.)
A baj az ha szólsz , neked lesz belőle bajod.
Én férfi létemre nem szólnék, mégpedig az eletem miatt.
Sajnos ez van
Én biztosan rájuk szóltam volna!
Már én is többször láttam,hogy valaki szemetet dobál szét,de ilyenkor mindig rászólok az illetőre,hogy azért vegye észre magát.Ha pedig visszaszól,és még ő van megsértődve,akkor kicsit durvább hangnembe váltok,ez pedig eddig mindig használt.
Egyszerűen nem szabad hagyni,hogy az ilyenek szabadon disznólkodhassanak mindenhol,amerre járnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!