Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A felnőtt életben létezik...

A felnőtt életben létezik szabadidő?

Figyelt kérdés

Én jelenleg esténként, munka után tanulok (ma is nemrég hagytam abba, lett volna még mit, de ma már pihenni akarok és mindjárt lefekszem).

Hétvégén suliba járok.

A háztartást is vezetnem kell, legalább minimálisan.

Hihetetlen az is, mennyi elintéznivaló van, mindig akad valami: ilyen bolt, olyan bolt, ide átutalás, oda, ilyen orvosi vizsgálat, amolyan, fogorvos, szerelő jön, mérőórát cserélnek... Állandóan van valami.

Munkatársam ugyan élete örömteli időszakát éli, de ez se könnyű.

Esküvőszervezés, rengeteg időt elvesz (ezt amúgy közelebbi ismerősöknél is vígignéztem), lakáskeresés, költözés... Brutál sok pénz, hitel, stressz, utánajárás, idő, energia.

Aztán jön a szülőség...

Na az meg aztán végképp... Szerintem az mindent követel.

Sportot és kreatív hobbikat felejtsük el, én-idő napi 20 perc, mondjuk az ágyban, lefekvés után, alvás előtt.

Ezen mindig sokat gondolkoztam, de pl most is láttam itt egy kérdést, ami konkrétan a sportot taglalja....

Egyik nap munka után elintéztem pár dolgot a plázában, mentem edzeni, este 8 előtt kicsivel indultam haza, tanulni.

Úgy köszönt a recepciós srác, hogy jó pihenést. Pihenés.... Jó vicc.

2019. jan. 18. 20:55
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Mivel ne nehezítsem meg az életemet? Ne tanuljak? Akarod egy napig csinálni a munkámat? Utána is ezt fogod mondani?

Én amúgy a sportmániámat sajnálom. Nem kellene ez a kib.sott sport.

2019. jan. 19. 22:14
 32/32 A kérdező kommentje:
Én szeretnék gyereket, de nem bánnám, ha 4 v 6 órát kellene dolgoznom mellette, de szívesen lennék háztartásbeli is.
2019. jan. 19. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!