Felnőtt, dolgozó emberként mennyi időt tudtok magatokra, hobbijaitokra (és ha van, párotokra) szánni?
1
Talán tanulni kellett volna és akkor jobb munkahelyed lenne ;)
Sokra mész egy diplomával, ha nincs számodra munkahely, mert túlképzett vagy!És miért kellett volna az elsőre többet tanulnia?Jól megfizetik és meg tud élni!Egy 3 diplomás ember is reggel 9-től este 6-ig dolgozik!
Nincsen.
Ráadásul ebből a szempontból szerencsétlen vagyok.
Büfészakra mentem horror rossz egyetemre. Keveset is kértek számon, elavult is volt a tananyag, a tanárok se nagyon kutattak, más volt a szakterületük.
Észleltem ezt közben, de nem mertem váltani.
4-5 eredménnyel, himi-humi TDK-val (mert az volt), önkénteskedéssel végeztem, de minek... Váltani kellett volna.
Majd diploma után otthon voltam családban súlyos betegség miatt.
Utána irodai adminisztrátor lettem, máig az vagyok, máig ugyanott. Elképesztően unom.
Elvégeztem 2, a diploma szakterületéhez kapcsolódó, azt kiegészítő OKJ-t, nem kevés pénzért, mert iskolarendszeren kívüli. A passzív angolom miatt és mert nem tudtam eléggé a jogszabályokat, nem kellettem.
Jelenleg angolt tanulok itthon, mindenféle elérhető eszközzel és a 3. OKJ-met kezdtem. Ez roppant piacképes terület, talán az OKJ kevés, de az egyetem túl nehéz lett volna heti 40 óra munka mellett. Inkább OKJ és otthon irtózatosan sok tanulás.
Talán összejön plusz az eddigi hárommal (ami egy, mert annyira összetartoznak) is össze tudom kapcsolni majd.
Ha még heti 2-4 alkalommal sportolni is akarok és a háztartásomat legalább úgy-ahogy vinni, akkor semmi időm nincs. Ráadásul egyedüllétet imádó ember vagyok, így a terheltség azt eredményezi, hogy nem vágyom eléggé a társas programokra. Azért összejönnek néha.
Pl most is beszélgettem valakivel, hazaértem, pici angolozás, nagyon pici döglés és konkrétan már most aludnom kellene.
Holnap edzés, házimunka, angol, minimális döglés és alvás.
Tehát nagyon nehéz.
Hobbijaim abszolút hanyagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!