Miért idegesít mindig fel ez?
Láttok másokat boldogan csókolozni, cuppanossan hallon, nevetgélni, nyak kiszívást. Pár perce ez volt, ku..ra felhuzott, szívesen odda mentem volna bele szurni a bic..at a srácba vagy elt...i az órrát. Tavaly meg egy másik pár a buszon.
Miért idegesít fel ez mindig?
Ha idegesít a látvány, ne nézd őket, hanem fordulj el. Ha nem akarod hallani, menj arrébb 5 métert!
Más is így csinálja, aki így gondolkozik, ahogyan Te. Sokunkat nem idegesít...
F.
Zeneszöveg helyett írj a helyesírás szerint! Nehogy a telefonra meg a korrektorra magyarázd ki magad, vagy arra, hogy sietve írsz, mert legyen annyi időd, hogy elküldés előtt elolvasod.
Ne írd: varroba, buszpálya udvaron, átt írni"!
Mert lehet, hogy nem tudod elfogadni vagy
a) a magányt, vagy pedig
b) , hogy nyilvánosság előtt élik a szerelmi életüket, ott az orrod előtt nyalják-falják egymást; holott ez intimebb dolog, nem igazán tartozik másra; és így némileg téged is belevonnak, közönségként; de te pedig nem feltétlenül szeretnél részt venni az ő románcukban. Akár az első pont miatt, akár csak mert az ilyen szintű szerelmeskedés már nem a nyílt utcára való igazán. Oda talán már sok. Tehát 1-2 csók belefér, de túlzásba lehet vinni.
Engem is szokott nagyon idegesíteni.
de sokszor nem tudok arrébb menni,vagy előttük a fülemre tenni a kezem,mert érzem az bunkóság......mondták már nekem hogy beteges vagyok,amiért idegesít ez engem,nem tudom hogy az vagyok-e valóban,de nem tudok ellene mit tenni.én azt furcsállom,hogy másokat nem idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!