Mást is idegesít ha valaki chaten minden egyes mondata után odabiggyeszt egy mosolygós smilet?
Mire jó az egyáltalán? :)
Az ilyen emberek :) állandóan :) mosolyognak?? :)
én ettől megőrülök :)
A mosolygós smiley kicsit pszichopatának tűnik.
Én vigyorgót teszek minden mondat után. :D
Amúgy igen, ha komolyan írok le valamit, akkor nem használom, chatelésben viszont szinte mindig. És igen, általában vigyorgok is beszélgetés közben. :D
Hosszabb, ámde lazább hangvételű szövegnél van, hogy utólag javítom magam, ha túl soknak érzem, chatben viszont egyrészt nem javítasz utólag, másrészt meg nem is tűnik fel annyira. Csak akkor, ha mondjuk idegen emberrel, új ismerőssel beszélek, akkor igyekszem moderálni magam. :D
Amúgy az emoticonok arra vannak, hogy kifejezd vele a hangulatodat. Meg arra, hogy pótolja azt a metakommunikációt, amit normális esetben a testbeszéd, mimika, stb. jelent. Mivel messengeren nincs ilyen, ezért valahogy alapvetően jelezni akarja az ember a hangulatát. És igen, van, aki túlzásba is esik. :)
Sokan kommentelésnél használják ezt, amikor valakit fel akarnak bosszantani, vagy így akarnak magabiztosnak vidámnak tűnni, miután felidegelték.
Majd figyeld meg valami politikai vitánál valamelyik facebook poszt alatt.
Engem nem 😊
Miert idegesitene? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!