Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mást is idegesít ha valaki...

Mást is idegesít ha valaki chaten minden egyes mondata után odabiggyeszt egy mosolygós smilet?

Figyelt kérdés

Mire jó az egyáltalán? :)

Az ilyen emberek :) állandóan :) mosolyognak?? :)

én ettől megőrülök :)

2018. nov. 6. 12:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem.:D Menj el orvoshoz kishaver.;)
2018. nov. 6. 12:20
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
Igen, ez kb olyan idegesítő, mint amikor valaki minden mondatot felkiáltójellel fejez be.
2018. nov. 6. 12:26
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

A mosolygós smiley kicsit pszichopatának tűnik.

Én vigyorgót teszek minden mondat után. :D

Amúgy igen, ha komolyan írok le valamit, akkor nem használom, chatelésben viszont szinte mindig. És igen, általában vigyorgok is beszélgetés közben. :D

Hosszabb, ámde lazább hangvételű szövegnél van, hogy utólag javítom magam, ha túl soknak érzem, chatben viszont egyrészt nem javítasz utólag, másrészt meg nem is tűnik fel annyira. Csak akkor, ha mondjuk idegen emberrel, új ismerőssel beszélek, akkor igyekszem moderálni magam. :D

Amúgy az emoticonok arra vannak, hogy kifejezd vele a hangulatodat. Meg arra, hogy pótolja azt a metakommunikációt, amit normális esetben a testbeszéd, mimika, stb. jelent. Mivel messengeren nincs ilyen, ezért valahogy alapvetően jelezni akarja az ember a hangulatát. És igen, van, aki túlzásba is esik. :)

2018. nov. 6. 12:36
 4/16 A kérdező kommentje:
Még így :) hogy nem alakul át rendes szmájlivá,így még türhető,de én pl a messengerestől a falra mászok. végtelenül idétlenre van csinálva
2018. nov. 6. 12:47
 5/16 anonim ***** válasza:
Mit szólsz az XD-hez?
2018. nov. 6. 12:50
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Sokan kommentelésnél használják ezt, amikor valakit fel akarnak bosszantani, vagy így akarnak magabiztosnak vidámnak tűnni, miután felidegelték.

Majd figyeld meg valami politikai vitánál valamelyik facebook poszt alatt.

2018. nov. 6. 12:57
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
Engem is idegesít..
2018. nov. 6. 13:01
 8/16 A kérdező kommentje:
5# Ha túlzásba viszik az is tud irritálni.Van egy haverom aki még a jó reggelt és a mizu után is kirakja.
2018. nov. 6. 13:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem idegesít, az viszont igen, mikor valaki úgy mesél el valamit, hogy minden félmondat után entert nyom. Megállás nélkül pittyeg, és összeolvasni is nehéz a sztorit. Nem értem miért nem lehet egyben leírni.
2018. nov. 6. 13:26
 10/16 anonim ***** válasza:
45%

Engem nem 😊

Miert idegesitene? 😊

2018. nov. 6. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!