Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mást is idegesít ha valaki...

Mást is idegesít ha valaki chaten minden egyes mondata után odabiggyeszt egy mosolygós smilet?

Figyelt kérdés

Mire jó az egyáltalán? :)

Az ilyen emberek :) állandóan :) mosolyognak?? :)

én ettől megőrülök :)

2018. nov. 6. 12:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Én ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy az illető egy mindenen vihorászó, heherésző idióta, mint aki most szívta el a napi vicces cigit. Szal nem, nem tetszik nekem se.
2018. nov. 6. 13:57
 12/16 anonim ***** válasza:
#9. voltam. Még eszembe jutott az, hogy van egy barátom aki, ha nem teszek hangulatjelet egy ideig, akkor megkérdezi, hogy "rossz kedved van?". Ezzel fel tud idegesíteni. Szoktam használni, de mértékkel. pl. ha valami igazán vicces, akkor igyekszem ezt hangulatjellel is megerősíteni, vagy ha a kedvesemmel beszélgetek, akkor egymásnak is ráerősítünk különböző jelekkel, de amúgy hidegen hagy, hogy más használ-e vagy sem.
2018. nov. 6. 14:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Sztem rosszabb, amikor valaki kacsintást rak a mondat végére. Főleg, ha megmondóemberkedik.
2018. nov. 6. 14:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem idegesít, mert iróniát vélek felfedezni mögötte (a mosolygó jel túl gyakori használata mögött, úgy értem.)
2018. nov. 6. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát ha mindegyik után rak az tényleg idegesítő, de az is ha soha soha nem tesz semmit. ( ☺️☺️☺️)
2018. nov. 6. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:
ha minden mondata után feleslegesen odateszi, az idegesítő, igen. viszont írásban ugye nem tudod máshogy kifejezni az érzelmeidet. ha leírsz valamit, másnak fogalma se lesz mit gondolsz közben, hogy érted ezt, vicc volt vagy komoly? erre vannak a smileyk. őszintén? én azt rühellem mikor valaki egyáltalán nem rak egy roh adt mosolygós vagy ideges vagy akármilyen fejet. főleg mikor olyat ír ami félreérthető. f a s z om se tudja hogy reagáljon az ilyennek.
2018. nov. 6. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!