Az normalis ha utalom a baratom apját? Egyszeruen idegesit, a természete
Kerüld el.
Persze ez a magyar nyelv fura, mert a "barátom" szó jelenthet barátot és udvarlót, párkapcsolati pasit is.
Amikor nekem mondja egy csaj lekoptatóan, hogy "vahn barrátomm" akkor azt mondom: "az nekem is, de én a pasid akarok lenni" :D
Igen, van ilyen.
Ez nagyon gyakori dolog, hogy valamelyik szülővel, vagy esetleg mindkettővel rossz lesz a kapcsolat, a pàrod felől.
Bocsánat,de én úgy veszem észre hogy a 16 év körüli lányok mindenkit utálnak dacból (műdacból),ez ilyen gyerekkorból kifelé haladó mesterséges hiszti.
Az lenne a normális,ha az emberek megértenék és segítenék egymást az utálat helyett.
Senki sem tudja,hogy te milyen vagy,lehet hogy téged is utálnak sokan,mert épp neked van idegesítő természeted.
Remélem, kölcsönös, mert kapcsolatban nem csupán az egyik fél hibás!
Meg kéne hallgatni barátod apját is, hogy neki mi a véleménye rólad - és miért az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!