Egyszeruen nem birom tovabb. Mit csinaljak?
Volt valaki egyszer mindennel jobban szerettem,nem voltunk egyutt de beszelgettunk nehanyszor meg lelkiztunk es egyszer megbantott engem,azt mondta szalljak le rola,nevetseges vagyok meg ilyenek,es akkor mikor en mar nem birtam tovabb ezt az egeszet,elmondtam neki h mit erzek,es aztirta aranyos vagyok meg ilyenek:(..es akkor megint kibekultunk de mar nem beszeltunk annyit szoval enyhultek az erzeseim , de mikor igerte nekem h talizni fogunk es egyszeruen
az jutott eszembe hogy milyen jo lesz majd a nyakaba ugorni es atoleni:'(..es egyszeruen mar a gondolatatol is ver a szivem.:(..de nem akarok csalodni,mert tudom hogy mi sose lehetunk egyutt.(mind1 hogy miert)..De viszont mostmar alig beszelunk,nemir nekem vissza,es erzem a hianyat egyre jobban:(.de egyszeruen ha arra gondolok h majd atolelelem es erezni fogom az illatat teljesen megorulok es ver a szivem ugy hogy olyan mintha ki akarna ugorni..lehetseges hogy felerosodott az erzes?:(..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!