Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak egesz egyszeruen kikeszulok?
az apuci magatehetetlen, vagy beteg és ápolásra szorul, hogy pesztrálni kell, hogy nem lehet külön költözni tőle?
egyébként szerintem te is szólhatnál az apjának, hogy legalább az alapvető higiéniai feltételeket teremtse meg maga körül.
Ez az hogy nem rokkant nyugdijas de negy oraba dolgozik is , ha boltba kell menni akkor nem megy el hanem mast kuld el. El kell mosogatni valamit akkor masnak szol.
Alig akar el menni furdeni mindenre kifogasa van.
Ha meg en szolok akkor mindenki engem utal a parom meg nem beszel vele.
A szülőknél már sok mindenen nem lehet változtatni. Most vagy sikerül, mert hajlik rá, vagy a legjobb dolog amit tehetsz, hogy 1-2 szobát takarítasz, ahova el tudsz vonulni. A többihez meg keresel valakit, aki besegít neked.
Közben meg elkezded meggyőzni a párodat, hogy te nem szeretnél az apjával lakni, vegyetek a közelben/mellette egy lakást. Ha csak az igénytelenséggel van gond, akkor így is mellette lesztek, de nem kell elviselni.
Patthelyzet, semmi sem fog változni, amíg meg nem hal az öreg.
A legnagyobb gond itt a pároddal van, aki az apja pártját fogja, és tőled várja, hogy megváltozz. Viszont az állandó vitába bele fog unni, ha állandóan bactatod őt a költözéssel, az öreget meg a tisztasággal.
Én egyszer mondanám el, hogy mit várok. Utána költözök: a párom választhat, hogy jön velem, vagy marad az apjával, és ganajozik utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!