Mit tegyek hogy alvás paralizisem legyen?
Mi a francot lehet rajta imádni???
"Nekem is volt sokszor és sokkal sokkal rosszabb ha nem vagy felkészült."
Akkor vonulj be a kórházba vagy mittudomén. Mintha teljesen normális lenne, hogy hetente egyszer lebénul. Még fel is készül rá. 😁😁😁
"nem fogod elhinni amit látsz és nem sokkolsz be a bénulás miatt."
Van egy olyan érzésem, hogy neked sem volt még ilyesmiben részed. 😩 Örülnöd kéne, hogy nem volt. Nem tudom eldönteni, t sírjak vagy nevessek. Az egyik fel készíti, míg a másik alig várja, hogy neki is legyen. Mi ez? mazochizmus??? 😁
A tapasztalatom szerint hogy ha a hátamon feküdtem és úgy aludtam el előfordult alvási paralizisem.
Jó tanács: ha kezd jönni a bénulás érzet és ha tudod magadban a félelem érzetét kontrollálni akkor ne kezdj el félni! Mióta felismerem hogy ez alvási paralízis kezd lenni ,kezd előjönni egyfajta félelem is , de ezt már megtanultam kontrollálni így fel is tudok rövid időn belül ébredni a paralízisből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!