Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy alvás paralizi...

Mit tegyek hogy alvás paralizisem legyen?

Figyelt kérdés
Szeretném 1x megtudni hogy milyen lehet.

2018. nov. 22. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló. Ha valaki tudatos álmodáshoz mindenféle trükköket kipróbál az bizony találkozik az alvásparalízissel is.
2018. nov. 23. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Majd nem fogod szeretni hidd el.
2018. nov. 23. 22:32
 13/15 A kérdező kommentje:
nem szeretni akarom.. 1x kipróbálni... tapasztalatot szerezni... :D
2018. nov. 25. 00:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Magamra emlékeztetsz kérdező. Anno pár éve én is meg akartam tapasztalni, mint te. Ronggyá olvastam minden fellelhetőt a témával kapcsolatban, de magamtól sosem tudtam előidézni. Aztán egy idő múlva teljesen random jelentkezett az éjszaka közepén. Egy kicsit beparáztam, de aztán rájöttem, hogy mi történik, végül tök nyugodtan kivártam a végét. Persze izgatott is voltam hogy húú végre paralízis. Szerintem nem rossz dolog, érdekes. Persze elég rossz, hogy olyan mintha fojtogatnának, ülnének rajtad, néha a fülem is zúg olyan erővel, mintha fel akarna robbani a fejem... Az első alkalommal a számat akartam megmozdítani, de olyan fájdalommal szúrt be, hogy azt hittem, valami komoly baj van. Mivel nem tudtam kinyitni a szememet, nekem csak érzéki hallucinációm voltak. Lépteket hallottam, valaki megszorította és húzta a lábaimat.

A második alkalmat kivéve soha nem jelentkezett többet éjszaka. Már csak akkor, ha felborul az alvási ciklusom, és baromi fáradtan lefekszek délután vagy kora este aludni. Szóval ha nagyon szeretnéd megtapasztalni, akkor fáraszd ki magad, maradj fent sokáig, kelj korán és feküdj le napfénynél/halvány lámpánál aludni, mindenképpen a hátadon.

Oh egyébként ha nem megijedve a paralízistől, akkor nem lesznek ijesztő hallucinációid. Lehet őket irányítani, mint a tudatos álmodásnál. Ezért lehet könnyen átmenni paralízisből tudatos álomba.

2018. dec. 9. 00:24
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2018. dec. 13. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!