Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdemes orvoshoz menni, ha...

Érdemes orvoshoz menni, ha gyakran van alvási paralízisem? (Abból kiindulva, hogy itthon mennyire félvállról vesznek mindent az orvosok)

Figyelt kérdés

2018. szept. 4. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Itthon is letezik alvas klinika tudtommal. Szegeden pl azt hiszem van. Erdemes lenne rogton avval kezdeni, sima haziorvos sztem magasrol tesz ra, eleg jol ismerve a hazai orvosi ellatast... esetleg egy neurologiai beutalot megprobalhatsz kicsikarni, de nem tudom mennyire mennel vele
2018. szept. 4. 23:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy Szeged tőlem 400 kilométerre van. Gondoltam, hogy elmegyek magánklinikára, de a városomba amiket eddig próbáltam, vagy bunkók voltak az orvosok és kioktattak, és / vagy lehúzósok voltak. Vaktába nem akarok lövöldözni, de elég szar, hogy nem tudok kihez fordulni a problémámmal
2018. szept. 4. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor passz, guglizz ra, hogy alvas klinika. Valami relevansat csak kidob.
2018. szept. 4. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!