Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Alvás paralízísem volt, nem...

Alvás paralízísem volt, nem merem aludni. Tobbi lent?

Figyelt kérdés
Alvás paralizisem volt, azota félek elaludni. Amugy is nehezen alszok, de most már nem is merek, egyszerűen félek.plusz mindig rettegek hogy van valaki a házunkban. Szinte félek mindentől, és ez megnehezíti az életemet. Már lassan nagyon elegem van ebből z egészből, folyton sírok. Mit tegyek hogy jobb legyen?
2014. szept. 15. 01:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Halgass zenét alvás közben.Alduj és majd meglátod,hogy nincs mitől félni,hogy nincs ott senki.Régen én is féltem mindentől,de pár hét alatt hozzá szoktam.
2014. szept. 15. 01:28
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Pszichológus?
2014. szept. 15. 01:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Zenével nem tudok aludni. Igy is félek hogy van valami a házban és ha megint előfordulna a paralizis, és valamit behallucinálnék, nemtudom mi lenne. Pszichologuson gondolkoztam, de anyámnak félek szólni. Már szóltam neki az alvásproblémáimrol, de nem igazán hatottam meg vele.
2014. szept. 15. 01:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sokunknál előfordult már alvásparalízis ... Azt mondják tinédzserkorban a leggyakoribb ,ellenben én 2 éve tapasztaltam meg ,miközben a férjem az igazak álmát aludta mellettem . Hát mit ne mondjak ... nagyon durva ijesztő volt ,egy ideig én is félve aludtam el .. 2-3 alkalommal még előjött ,de nem annyira durva formában ,mint első alkalommal .Az ,hogy nem gondolok rá ,nem agyalok rajta sokat segített . Sírni azért nem kell kérdező ,ez még nem a világ vége ,csak az agyad "játéka " . El fog múlni !!! 33/N
2014. szept. 15. 06:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6 èven keresztül intenzíven volt,bàr annyiban különleges a helyzetem hogy valószínűleg egy agyműtèt miatt úgymond fogèkonyabb vagyok, az elejèn èn is úgy voltam mint te, csak làmpa mellett aludtam max 4 óràt, ès nappal pótoltqm a többit....nappal valami miatt nem jelentkezik. Majd egy orvos segítsègèvel ràjöttem hogy tudom megkülönböztetni a valóságtól ezeket a kèpeket. Furcsàn zúg a fülem ilyenkor....idő volt de ez segített hogy úgymond legyőzem ma màr rendesen felèbresztem magam a fülzùgàs kezdetèn így nem èlem àt a rossz szkaszt.
2014. szept. 15. 08:16
 6/13 anonim ***** válasza:
valószínű hogy a stressz és a relaxáció hiánya okozza vagy rossz életvitel
2014. szept. 15. 12:43
 7/13 A kérdező kommentje:
A kialvatlanság miatt sírom néha el magam. Gimnazista vagyok, és ott ez elég zavaro tényező. Valaki valamilyen gyogynovenyes altato/nyugtatot tud ajanlani?
2014. szept. 15. 22:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Valeriana Relax és Hova .Én ezt a kettőt próbáltam ,nagyon jók ;-) . (vény nélküliek ,patikában kapható )
2014. szept. 16. 06:40
 9/13 anonim ***** válasza:

a valeriana és hova nem fogja megoldani a problémát, a probléma okát kell megtalálni.

hiába szed valaki gyógyszereket, ha a táplálkozása, életvitele rossz, legfeljebb csak fáradt lesz, erőtlen, zsibbad, bénul, ő pont ezt akarja elkerülni.

amíg nem kezdesz el egészségesen táplálkozni, relaxálni, nem teszed rendbe az alvásodat, addig ez marad.

a kényelmes lusta megoldás, hogy egy bogyó megold mindent heyletted, nem valódi megoldás.

2014. szept. 16. 13:00
 10/13 anonim ***** válasza:

+a pszichológus sem fogja megoldani

van benned szorongás és rettegés, ami agyban dől el, tehát szemléletváltás kell.

+az iskolai stressz is rátesz egy lapáttal, és biztos az élet más területén is vannak problémáid.

a gyógyszerekkel elnyomható egy ideig, de kezelés nélkül mindig vissza fog jönni. a pszichiáter szerei függővé is tesznek.

2014. szept. 16. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!