Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinaljak ha nem tudok...

Mit csinaljak ha nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Mostanaba (kb.1 honapja) nem tudok rendesen aludni.Faradnak nagyon fáradt vagyok de aludni nem tudok..mit csinaljak?Meg csak 13 eves vagyok.Lefekszem kb.10-kor de hajnali 2-kor meg mindig ébren vagyok..

2014. aug. 12. 02:16
 1/9 anonim válasza:
67%

15 vagyok es velem is ez a helyzet.Lassd 03:11 van :D

En a kedvenc zeneimet hallgatom mindig es az elaltat,vagy csak bamulom a nagy semmit es elobb utobb elalszok.Sukliidoben is egykor szoktam ledolni.Nekem elobb nem is erdemes, mert tudom, hogy nem fogok tudni elaludni.

2014. aug. 12. 03:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, mostanában nekem is szinte lehetetlenség 2-3 előtt elaludni, pedig éjfél-1 óra körül már rendesen álmos vagyok.

15/L

2014. aug. 12. 07:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok ,mert le kell feküdnöm 10-kor mert másnap edzésem van. Hiába vagyok álmos van h csak egy óra múlva sikerül elaludni. Biztos a melegtől. Máskor nem szokott belem ilyen lenni.
2014. aug. 12. 09:19
 4/9 anonim válasza:
Egy cipőben járunk, de ahogy olvasom sok más kamasz is "szenved" ettől. Én sem tudom elaludni, lefekszem 11-12 körül és még egy óráig biztos csak a plafont nézem. 15/L
2014. aug. 12. 17:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Pedig én eloszor azt hittem a csukott ajtó miatt van (a fülledt meleg miatt) aztán nyitott ajtónál aludtam..Mostmar nyitva az ablak az ajtó es megy a ventillátor..de semmi..igen nekem is bevallt az hogy a kedvenc zenéimet hallgattam..de par napja mar az sem..jo lenne ha ez hamar abbamaradna..
2014. aug. 12. 20:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit lehet meg csinalni??
2014. aug. 12. 20:57
 7/9 anonim válasza:
Sajnos velem is ez a gond lefekszek 11-kor mert hamarabb nincs értelme.De felkelek hajnalban és onnantól már nem tudok aludni.
2014. aug. 12. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok... Jó most így nyáron nem erőltetem meg magam, hogy elaludjak, de év közben tényleg lefekszem már akkor amikor cseppet sem vagyok álmos, de egyszerűen képtelenség elaludnom. Éjfélig legalább fent vagyok akkor is, ha 6-kor vagy korábban kell kelnem. Kis korom óta ezzel szenvedek. Emlékszem amikor ovis voltam mindenki aludt délutánonként, engem nagycsoportba már fel is mentettek ez alól, és rajzolhattam, mert egyszer se sikerült elaludnom.

Próbálj valami teát. :D A kamilla vagy levendula, esetleg citromfű vagy ilyesmi segíthet. Én néha iszok egy ilyen teakeveréket, akkor kicsit talán könnyebb.Vagy csak beképzelem. :) De ha szereted a teákat egy próbát megér.

2014. aug. 13. 00:43
 9/9 anonim válasza:

Hello!

kicsit furának tünhet,de próbáld ki h mielött elakarsz aludni maszturbálsz. Nekem Bejött.

sok sikeert az alváshoz. :)

2014. szept. 2. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!