Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ha nem tudok...

Mit csináljak ha nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
10 körül feküdtem le mert már nagyon álmos voltamm de lassan 2 órája nem bírok aludni.
2013. okt. 25. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:

nyugi lesz ez meg rosszabb is...

kb hajnali 3 korul fogsz elaludni.

Nade hanykor keltel? ha keson kelsz ne csodalkozz ,hogy nem tudsz aludni..

Faradt vagy?Ittal energiaitalt/kavet elotte?Nyitott ablakkal alszol ( friss levego miatt) ?

Sokat agyalsz es izgulsz masnap miatt ( gondolataid nem hagynak aludni)?

Eloszor is ezekre kene valaszolj

2013. okt. 26. 00:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Kávet nem ittam és 7-kor keltem úgyhogy ezekkel szerintem nincs probléma. Az ablak nincs nyitva valószínű ez nem jó mert melegem is van miatta . Gondolkozni pedig igen elég sokat gondolkozok nem csak a holnapon ( inkább most már mán ) hanem úgy mindenen.
2013. okt. 26. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:

A problema szerintem mar megoldodott. Egyebkent tegyel be vmi lagy zenet es fekudj le egy sotet szobaba csukott szemekkel. Ha nem gondolsz arra h aludnod kell, akkor elobb utobb el fogsz aludni.

Lehet nekem is lassan azt kene, tekintve h azt olvastam "nem tudok angolul" es nagyon osszezavarodtam

2013. okt. 26. 04:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Kamaszkorral jár. Természetes jelenség. Nekem az olvasás vált be, egy óra alatt elálmosodom tőle, csendben az ágyban olvasáskor. :)
2013. okt. 26. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így, sokszor. Főleg akkor, amikor másnap valami fontos helyre mentem, és izgultam. Volt előtt kb. három órát aludtam :D

Nekem nem vált be semmi könyv, zene, mert amint leteszem megint éber vagyok, bár sokaknak meg pont beválik. Én a tévét szoktam valami olyasmin hagyni, hogy LA ink vagy ami megy ilyesmi sorozat, és azon általában el is alszom, de mindig van annyi éberségem, hogy kikapcsoljam és letegyem a kapcsit az ágy mellé :D

Ha már az se segít, akkor csak gondolkozok, olyan hülyeségeken, hogy hogy fejezném be a kedvenc könyvem, milyen házban szeretnék élni...

2013. okt. 26. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a zene hallgatás vált be. Berakom a kedvenc zenéimet, és 20 perc alatt elálmosodom.

Velem is előfordult, hogy órákig szenvedtem, mire elaludtam. Ráadásul következő nap suli volt, úgyhogy nagyon fáradt voltam. :(

2013. okt. 26. 21:46
 7/7 anonim válasza:
Az a helyzet, h nekem is a zene segít ,de most nem nagyon ...
2015. dec. 25. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!