Mit csináljak ha nem tudok aludni?
nyugi lesz ez meg rosszabb is...
kb hajnali 3 korul fogsz elaludni.
Nade hanykor keltel? ha keson kelsz ne csodalkozz ,hogy nem tudsz aludni..
Faradt vagy?Ittal energiaitalt/kavet elotte?Nyitott ablakkal alszol ( friss levego miatt) ?
Sokat agyalsz es izgulsz masnap miatt ( gondolataid nem hagynak aludni)?
Eloszor is ezekre kene valaszolj
A problema szerintem mar megoldodott. Egyebkent tegyel be vmi lagy zenet es fekudj le egy sotet szobaba csukott szemekkel. Ha nem gondolsz arra h aludnod kell, akkor elobb utobb el fogsz aludni.
Lehet nekem is lassan azt kene, tekintve h azt olvastam "nem tudok angolul" es nagyon osszezavarodtam
Én is jártam már így, sokszor. Főleg akkor, amikor másnap valami fontos helyre mentem, és izgultam. Volt előtt kb. három órát aludtam :D
Nekem nem vált be semmi könyv, zene, mert amint leteszem megint éber vagyok, bár sokaknak meg pont beválik. Én a tévét szoktam valami olyasmin hagyni, hogy LA ink vagy ami megy ilyesmi sorozat, és azon általában el is alszom, de mindig van annyi éberségem, hogy kikapcsoljam és letegyem a kapcsit az ágy mellé :D
Ha már az se segít, akkor csak gondolkozok, olyan hülyeségeken, hogy hogy fejezném be a kedvenc könyvem, milyen házban szeretnék élni...
Nekem a zene hallgatás vált be. Berakom a kedvenc zenéimet, és 20 perc alatt elálmosodom.
Velem is előfordult, hogy órákig szenvedtem, mire elaludtam. Ráadásul következő nap suli volt, úgyhogy nagyon fáradt voltam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!