Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám megszüntetni az...

Hogyan tudnám megszüntetni az alvás paralízisem?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 4 napban minden éjjel, alvás paralízisem van, és emiatt nem is tudok aludni. Szerencsére, ki tudom magam zökkenteni abból az állapotból, de akárhányszor próbálnék vissza aludni, mindig ez van. Valamivel meg lehet szüntetni ?

2015. jan. 19. 15:23
 1/8 anonim válasza:
Próbálj nem háton aludni, hanem hason vagy oldaladon.
2015. jan. 19. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem az segített, hogy nem háton aludtam. Amikor kórházban voltam, sajnos muszáj volt a hátamon aludni, de akkor oldalra döntöttem a fejem, úgy jó volt. Tényleg jót ír az első, próbáld ki.

Megy úgy hallottam az alváshiány, a sok stressz is okozhatja.

2015. jan. 20. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem tudok háton aludni :(
2015. jan. 21. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Pont azt mondom, hogy ne a hátadon aludj. :)
2015. jan. 21. 22:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, félre értettem :)
2015. jan. 22. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
De az sem száz, hogy így megszűnik. Mert nekem pl stresszes korszakomban jött elő ez sokszor. Esetleg beszélgess a témáról valakivel, ha van rá lehetőséged.
2015. jan. 22. 16:24
 7/8 anonim válasza:
0%
Nekem az segitett, hogy elkezdtem imatkozni Jezushoz. Azonnal elmult! 2-szer volt ilyen az eletemben, jopar evvel ezelott. Azota nem tert vissza. Nem is banom, mert nagyon felelmetes elmeny volt.
2015. ápr. 12. 00:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor így hónapok múltán helyre teszem a dolgokat...

Nem tudod megszűntetni, mivel így alszik el minden ember.

Ez teljesen természetes!

Ami neked, és itt másoknak is problémát okozott, az az, hogy TUDATOTOKNÁL voltatok ennél a fázisnál. Valószinüleg nem voltatok elég fáradtak, vagy problémáitok voltak, ami miatt gondolkodtatok olyan dolgokon, amik miatt éberek maradtatok akkor is, amikor már normális esetben régen elvesztettétek volna a tudatotokat.

Az alvás paralízis btw elmúlik hamar, és ha azt is átvészeled, akkor akár tudatosan álmodhatsz is. Sok ember örülne ennek, mert sokan bizony akarattal sem tudnak éberek maradni eddig. ;>

2015. júl. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!