Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is érez hasonlóan?

Más is érez hasonlóan?

Figyelt kérdés

Nagyon elegem van mindenből. Mentális betegséggel küzdök, egyre több komoly problémám van, sosem fogok előrébb jutni. Úgy érzem jobb lenne passzolni ezt az egészet... Írjon aki hasonlóan érez, elég sürgős lenne.

22/L

2018. szept. 4. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Bár én nem érzek hasonlóan, de írhatsz nekem. Jó hallgatóság vagyok.
2018. szept. 4. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem nem konkrétan mentális betegségem van, de néha úgy érzem hogy beleőrülök a dolgokba, és most hogy egy új helyre kerültem, minden a nyakamba szakadt, mert most próbálok önálló lenni. Rengeteg dolgot elfelejtek, nem bírok fókuszálni és nem tudom pontosan hogy mitől van, azon kívül hogy nekem kell mindent elintéznem ahhoz hogy boldoguljak. Ezelőtt is volt már ilyesmi velem, de ez most durvább. Eddig csak akkor sírtam amikor igazán megkívánta a helyzet, ez úgy évi 1-2szer fordult elő, most pedig egy hónap alatt szinte napi rendszerességgel sírtam. De ne add fel, sajnálom a helyzeted és együtt érzek veled! Remélem nekünk, és minden ilyen embernek sikerül feljebb tornáznia magát az életben!

2018. szept. 4. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, en nem erzek hasonloan, de ha beszelni szeretnel valakivel, itt vagyok.:)
2018. szept. 4. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!