Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 14-18 eves sracok! Van olyan...

14-18 eves sracok! Van olyan aki hasonloan erez?

Figyelt kérdés
Ugyan vannak haverjaim akikkel jol elvagyok de valahogy változóak.Sokszor nem erzem magam közéjük valónak,hanem különállónak aki mindenből kimarad.nem tudok úgy kommunikálni velük ahogy ők egymással,ésnem látom ertelmét annak amit ők kommunikálnak egymással. Nagyon rágörcsölök arra,hogy ők most mit gondolnak rólam,de nem tudok olyan jól kijönni velük. Szégyellősebb is vagyok.Valaki 14-18 éves fiú meg ezzel így? Azért fiukat kerdem mert lanyokkal többször szokott ez lenni de,hogy vannak ilyen fiuk is. 17/f

2017. ápr. 1. 11:30
 1/6 A kérdező kommentje:
És kicsit csendesebb típus vagyok,és egyedül
2017. ápr. 1. 11:31
 2/6 anonim válasza:

Pont ugyenz a bajom 14/f

Kisseb vagyok náluk

Kimaradok mindenből mert ők mennek mindenhova.

(Unokatestvereimmel Van így )

Haverokkal nem szojtam lenni annyira

2017. ápr. 1. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:

#2.

*kisebb

14/L

2017. ápr. 1. 11:45
 4/6 anonim válasza:
19%
Ez a nyelvtan náci mindenkinek beszólogat. xD
2017. ápr. 1. 14:13
 5/6 anonim válasza:
Nem mindegy hogy most ide hogy irtam :)
2017. ápr. 1. 19:38
 6/6 anonim válasza:
Hasonló érzés, csak, hogy én érettebb vagyok a korombelieknél, és ezért nem tudok beilleszkedni. 15/F
2017. ápr. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!