Vannak olyan srácok, akik így néznek ki, vagy hasonlóan? (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan srácot,aki hasonlóan néz ki,mint ő?:
vagy olyant,aki ilyen típusú..
2010. júl. 30. 22:53
1/22 anonim válasza:
sajnos nem, bár én sem bánnám ha létezne egy hasonmás :D
2/22 anonim válasza:
Ha reggel nem mosakszom, nem fésülködöm, és nem borotválkozom, detto így nézek ki!
3/22 anonim válasza:
Miért, ha lenne 1 hasonmás, össze akarnál vele jönni? Ez nem jó mert őt képzelnéd oda a srác helyére, tehát biztos beleélnéd magad és nem is a srác miatt járnál vele csak mert hasonlít rá....nem minden a kinézet...
5/22 hannibalking válasza:
nem, a másodiknak csak spontán igaza van. én is szerintem pont így néznék ki, ha nem borotválkoznék és fésülködnék 2 hétig. :D
7/22 A kérdező kommentje:
Az egy dolog,hogy lenne borostátok,és kócos lenne a hajatok...
De ahhoz "alap" is kell,hogy így nézzetek ki..:)
2010. júl. 30. 23:15
8/22 A kérdező kommentje:
Egyébként..becsülöm bennetek,hogy normális válaszokat adtatok..Köszönöm:)
2010. júl. 30. 23:16
10/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy Lock inasa volt-e..de ő játszotta Boone Carlyle-t..sajnos még az 1. évadban meghalt..:/
2010. júl. 30. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!