Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Van még valaki akivel...

Lányok! Van még valaki akivel hasonlóan történik? A menstruációm eléggé bolondos(bővebben lent)

Figyelt kérdés

A menstruációm eléggé bolondos:) Szóval, már megvan majd' 7 éve, de az elmúlt 3 évben minden második hónapban nem a megszokott módon zajlik le. Nincs erős vérzésem, inkább barnás, nyálkásabb, gyengébb lefolyású a dolog. Voltam vele nőgyógyásznál, azt mondta nincs okom félni, mert megesik az ilyen, hogy a természet így hozza össze. De most már komolyan ráállt erre a 2 havontai rendszerre,az ezt megelőző és utána közvetkező hónapban viszont rendesen, olykor erősebb vérzéssel, hasi görcsökkel megy le a egész. fogamzásgátlót nem szedek, tehát ettől sem bolondulhatna meg, meg semmilyen mesterséges anyagot, gyógyszert nem viszek be a szervezetembe, és mégis ilyen.csak érdekelne hogy valakivel hasonlóan történik e még:)

20/L

2009. máj. 31. 17:47
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Én 21 vagyok és szintén így volt mensim.Azért csak volt,mert terhes vagyok,9.hónapban.Több nőgyógyásszal próbáltam kideríteni mi a gond,mindegyik mást mondott.Egyedül az egyezett meg mindegyik diagnózisában hogy hormonális probléma,és hogy sok cisztám van.Utolsó dokim,azt mondta,hogy PCO-s vagyok és csak hosszú kezelés után lehet majd gyerekem.Ahhoz képest az első hónap kezelés után mentem vissza pozitív tesztel.Dokit váltottam,megint.

Szülés után majd nekiállunk kideríteni mi a bajom.

Nem tudom mennyire vagy elégedett a dokival,szerintem érdemesebb más orvostól is kikérni a véleményt.

A mostani orvosom nagyon jó szakember,biztos vagyok benne hogy megtaláljuk a bajt.

2009. máj. 31. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nos nem tom ez olyan e. nekem is minden második a zűrös, de szerintem ugyanúgy folyik, ezt még sose figyeltem, szal különösebben nem tér el, de minden második hónapban görcsölök és érzem is hopgy csak az egyik oldali petefészkemnélfáj, tehát lehet velem is valami gond van, illetve nem tom 1 éve szültem most nem fáj, illetve nem is figyelek rá. De tényleg érdemes más dokihoz is elmenni, mind mást mond.
2009. máj. 31. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet h hormonális téren meg kellene vizsgálni téged,bár ha egyáltalán van mensid akk csak nem lehet nagy baj;)) de fő az egészség,szóval sztem is kérd ki egy másik szakember véleményét,sajnos amennyi orvos annyi vélemény...csak tudnám h...nah mind:)-eü-s vok én is tudom,h zajlik ez.
2009. máj. 31. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem úgy van a menstruációm h, 1 hánapba meg van utánna a következőbe semmi aztán megint meg van és így megy tovább... Elég kiszámíthatatlan, félek h egyszer akkor lesz meg amikor nem kéne... :S:S
2009. jún. 1. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!