Lányok! Van még valaki akivel hasonlóan történik? A menstruációm eléggé bolondos(bővebben lent)
A menstruációm eléggé bolondos:) Szóval, már megvan majd' 7 éve, de az elmúlt 3 évben minden második hónapban nem a megszokott módon zajlik le. Nincs erős vérzésem, inkább barnás, nyálkásabb, gyengébb lefolyású a dolog. Voltam vele nőgyógyásznál, azt mondta nincs okom félni, mert megesik az ilyen, hogy a természet így hozza össze. De most már komolyan ráállt erre a 2 havontai rendszerre,az ezt megelőző és utána közvetkező hónapban viszont rendesen, olykor erősebb vérzéssel, hasi görcsökkel megy le a egész. fogamzásgátlót nem szedek, tehát ettől sem bolondulhatna meg, meg semmilyen mesterséges anyagot, gyógyszert nem viszek be a szervezetembe, és mégis ilyen.csak érdekelne hogy valakivel hasonlóan történik e még:)
20/L
Szia!
Én 21 vagyok és szintén így volt mensim.Azért csak volt,mert terhes vagyok,9.hónapban.Több nőgyógyásszal próbáltam kideríteni mi a gond,mindegyik mást mondott.Egyedül az egyezett meg mindegyik diagnózisában hogy hormonális probléma,és hogy sok cisztám van.Utolsó dokim,azt mondta,hogy PCO-s vagyok és csak hosszú kezelés után lehet majd gyerekem.Ahhoz képest az első hónap kezelés után mentem vissza pozitív tesztel.Dokit váltottam,megint.
Szülés után majd nekiállunk kideríteni mi a bajom.
Nem tudom mennyire vagy elégedett a dokival,szerintem érdemesebb más orvostól is kikérni a véleményt.
A mostani orvosom nagyon jó szakember,biztos vagyok benne hogy megtaláljuk a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!