Két éve fogytam 10kg-ot. Akkor TELJESEN ELMÚLT a menstruációm. Visszajött a súly és az is rendeződött. Fogytam 4 kilót és nem jön meg. Lehet hogy nekem csak akkor jön meg ha dagadt vagyok? Mi az hogy nem engedi a szervezetem a további fogyást.14/L
Most két lehetőség van: Az egyik, hogy túl vékony voltál ahhoz, hogy menstruálj, a másik, hogy hormonális zavarod van.
De ez úgy dönthető el, hogy hány kiló vagy, nálad mi az a kövér?
Akár mentális, akár testi probléma ezzel orvoshoz kéne menni.
Ha túl vékony voltál, akkor érthető, hogy nem menstruáltál, mert akkor a szervezet nem érlel petesejtet, bioszból majd tanuljátok.
Ha most egyszer nem jött meg, akkor várj még, és ha még egyszer nem jön meg, akkor esetleg menj dokihoz. És ne fogyókúrázz, az a te korodban nagyon káros!
a hormonjaiddal van a gond.
nagyon fiatal vagy a fogyáshoz,főleg az ilyen mértékű fogyáshoz.én is voltam így 15 évesen,és 25 kilót fogytam és nem tudtam menstruálni egyszerűen.(előtte napra pontosan jött meg 10 éves koromtól)
aztán kaptam rá gyógyszert amitől igaz sokat híztam de rendeződött a ciklusom.
szerintem is menj el nőgyógyászhoz egy vérvizsgálatra és majd találtok rá megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!