Nemsokára megjön a menstruációm?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. 1 hónapja állandóan az érzem, hogy pisilnem kell. 2 hete állandóan fáj a hasam. Voltam már orvosnál ő azt mondta, hogy a testem készül fel a változásokra, lehet hogy nemsokára meg jön a menstruációm. Szerintetek mennyi idő múlva jön meg? Ha meg jön ezek a tünetek el fognak múlni?2011. nov. 10. 13:03
1/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a pisilésnek köze van a menzesz megjöveteléhez....
A hasfájás lehet:) Hogy mennyi idő múlva jön meg, azt senki sem tudja, viszont nem árt felkészülni rá. Gondolok itt a mindennapi intimbetét használatára, nehogy ne legyen nálad éppen akkor.
2/10 bánomisén válasza:
Igen, amikor megjön a mensi, akkor még egy pár napig vannak ezek a tünetek - bár ez is emberfüggő, mindenkinek más -, amikor meg elmúlik a mensid, ezek is elmúlnak és minden visszatér a normál kerék vágásba.
3/10 bánomisén válasza:
*
kerékvágásba - bocs, a fekve gépelés hátrányai... :-)
4/10 anonim válasza:
Milyen serdülőkori jelek vannak már rajtad, ha vannak? Egyébként 16 éves korodig nem kell aggódnod. Ha addig sem menstruálsz, akkor el kell menni orvoshoz. Addig ne félj!
5/10 A kérdező kommentje:
Milyen serdülőkori jelek? Hát, már szőrösödöm.. elkezdett nőni a mellem.. van már fehérfolyásom..
2011. nov. 10. 13:31
6/10 anonim válasza:
Szőrösödsz vagy van már szőröd. Csak mert miután megjelenik a szőr ott, azután 2 évre jön meg a "törvény" szerint.
7/10 A kérdező kommentje:
Ott már teljesen szőrös vagyok.
2011. nov. 10. 16:04
8/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem pár hét múlva vagy bármikor már megjöhet. Én is már szőrős vagyok. Nekem még nincs de bármikor megjöhet már nálad is.
9/10 anonim válasza:
És mióta van fehérfolyásod és mióta nő a cicid? Ha csak mostanában lett fehérfolyásod és mostanában kezdett nőni a cicid, akkor még biztos, hogy odébb van. Amúgy nekem pont tegnap jött meg először, és nagyon rossz. :S Addig örüljetek míg nincsen, élvezzétek ki. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Fehérfolyásom kb. 1 éve.
2011. nov. 12. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!