Ezek szerint nemsokára megjön az első menstruációm?
Mikulás = menstruáció? XD
Bocs, csak sok helyen olvasom a Mikulást, és mivel kezdő vagyok még e téren, nem esik le :D
Valószínűleg meg foly jönni hamarosan.
(Igen Mikulás=menstruáció) :)
:) köszi
Egyébként sok helyen olvasom, hogy ha már ilyen "tünetek" vannak, akkor mindig legyen nálunk betét+pót bugyi, akárhova megyünk. De honnan szedjek betétet? Jó, egy van az IM magazinból (xD), de annyi nyilván nem elég. Anyuval még nem beszéltünk ilyen dolgokról. Szerintetek?
23:13
Ez párszor nekem is megfordult a fejemben, de mi van, ha megtalálják vagy valamiért meglátják nálam? :s
Ha anyukád megy a boltba, akkor mondhatnád neki, hogy vegyen már egy csomag betétet, hogy ha megjönne, akkor legyen neked otthon.
Ha normális anyukád van, akkor kapcsol és leül veled beszélgetni. De ha olyan kérdésed van, amit nem mersz neki feltenni, akkor kérdezz itt nyugodtan. (22:55-ös vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!