Mikor lesz meg az első menstruációm?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és még nem jött meg az első menstruációm.Az én osztályomban már minden lánynak meg van.Kellemetlenül szoktam érezni magam e miatt.2011. aug. 23. 11:54
1/7 anonim válasza:
szia , én is 13 éves vagyok, de szerintem ne érezd magad kellemetlenül ezért! Addig örülj amíg nincs!! :D ;)
2/7 anonim válasza:
Ne érezd magad kellemetlenül, mert senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlődik. Aki pedig ezért cikiz Téged, az elég primitív gondolkodású, és önmagát minősíti.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kezdek nyugottabb lenni,szerencsére nem cikiznek,sőt azt mondják hogy nem lehet mindenki túlfejlettebb.De télleg aranyosak vagytok.
2011. aug. 23. 12:22
4/7 anonim válasza:
Örülj neki!:D Nekem 11 évesen jött meg,az első években nem fájt annyira,viszont mostanában nagyon-nagyon:(
17/L
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek,örülök hogy ilyen kedvesek vagytok:).
2011. aug. 25. 11:47
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
szia! Nyugodj meg meg van idod en 15 eves vagyok lassacskan 16...es meg bekem se jott meg...en is szarul erzem magam e miatt..de a barataim mindig azt mondjak h addig oruljek meg nincs..hat igen orulok is meg nem is...bem mintha olyan nagyon meg szeretnem tapasztalni...de azert mar idelye lenne😅 szoval nyugodj meg...gondolj arra h rajtad kivul meg vagy 1000 ember van aki igy jar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!