Utálom a testemet és az arcomat is. Teljesen átlagos vagyok, nem vagyok kövér.170cm/57kg. Ennek ellenére nagyon rosszul érzem magamat a bőrömben. Van itt valaki, aki hasonlóan érez? Tanácsokat nem kérek, köszönöm.
Tanács nem kell, inkább gyűjtöd az olyan embereket mint te, és az összes többi ember világképe igazodjon hozzád. Hol hallottam már ezt ezelőtt?
Ha van egy problémád, de tenni nem akarsz ellene akkor meg is érdemled.
Nem érted, mi? Elmagyarázom :D
A probléma az, hogy egy közösséggel megosztasz valamit, aminek két célja lehet: a) segítséget szeretnél, b) panaszkodni akarsz. Az első kilőve. Mivel panaszkodni akarsz, és - bármi másnak tűnik - ez egy kérdezős oldal, beraksz egy kamukérdést is. Mivel nyilván nem statisztikai adatokat gyűjtesz, tartalmilag kevesleni fogod a célirányos válaszokat, ami kimerül(ne) az igen/nem szavakban, helyette viszont nem kapod meg a szuttyogásodra a vigasztaló, együttérző, buksisimogató sajnálkozást az átlagos bojlertested kapcsán.
És nem érted, hogy hol a hiba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!