Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg az időhián...

Miért nem értik meg az időhiányt, más hogy-hogy nem időhiányos?

Figyelt kérdés

9 óra a munkahelyen, 1,5 óra utazás oda-vissza összesen, mindennapi teendők, mint evés, tisztálkodás, rámolás, házimunka minden napra legalább egy valami jut, nekem ezek 2-3 óra, legyen átlag 2,5.

Ez eddig 13 óra.

8 óra alvás esetén 21 óra.

3 óra marad minden másra, ami nekem punnyadás, tanulás, sportolgatás.

Állítólag másnak 5-6 órája is van délután, hogyan?

2018. aug. 13. 16:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
ahogy látom, te csak fölöslegesen tökölsz mindennel, aztán másokra irigykedsz, hogy nekik van idejük...
2018. aug. 13. 17:32
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

Hát, kérdező, te elszöszmötölöd az időt.

Nem vagy otthon egész nap, mégis napi 2-3 órát matatsz a mosogatással meg a teregetéssel meg napi bolt ba sétálgatással ilyenekkel naponta.

Ha nem jó neked ez, akkor tanuld meg szervezni az idődet.

2018. aug. 13. 17:40
 13/28 A kérdező kommentje:

Zuhany 20 perc, vacsora 20 perc, reggeli (jó, én szeretek otthon) 20 perc, minden nap a másnapi / ha reggel van, aznapi ruha előkészítése, kivenni az ételhordót, ha volt nálam stb-stb 5-10 perc, heti egy mosás, mondjuk másnap leszedés, heti 2 vásárlás legyen, heti 3 mosogatás...

Kijön a 2-3 óra.

Örülök, ha nektek nem.

Pedig hazafelé a drágább boltba ugrok be, a lakás így is szalad, főzni imádok de alig szoktam...

2018. aug. 13. 17:44
 14/28 anonim ***** válasza:
83%

Szöszmötölsz.

Nincs otthon senki egész nap, de "szalad a lakás".

Amikor megetted a reggelit, elöblíted azt az egy tányért, csészét-kést. Ez így kb. 5 perc, de maximum.

Étkezések, ok.

Zuhany naponta 20 perc? Nekem addig még soha nem sikerült, maximum 3-5 perc, törölközés, krém, öltözés: 10-12 perc, de akkor már eltököltem az időt.

A ruhát nem "készítgetem elő", hanem felveszem vagy le.

A mosás egy főre heti egy, tehét csak azt rakod be-teregeted ki. Berakni 5 perc, teregetni negyed óra, de akkor már rengeteget matattál, elpakolni 10 perc, de legyen 15.

Mit vásárolgatsz heti többször egy főre? Heti egyszer fél-egy óra és kész. Ha olyan helyen laksz, szállíttass házhoz.

2018. aug. 13. 17:51
 15/28 anonim ***** válasza:
53%
ne dolgozz napi 9 órát :D napi 8 a normális munkaidő. meg ne baszakodj olyan sokat mindennel
2018. aug. 13. 17:55
 16/28 A kérdező kommentje:

Jó, a zuhanyzás nyilván öltözéssel együtt 20 perc, de én rohanásnak érzem így is.

Kenyér, felvágott, zöldség, műleves, főzéshez való egy egész hétre? Túl kevés lesz vagy túl sok és dobhatom ki.

Csak le kell ugrani heti többször.

Nagybevásárlást autóval tartok és havonta, ne aggódj.

2018. aug. 13. 18:00
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt nem értem, hogy abban a 3 órában miért van az, hogy mindenki mással foglalkoznak ismerőseim, csak velem nem 😃

Nekem:

1 óra az ingázás átlagban bevásárlással együtt. 0,5 - Napi átlag fél óra edzés.

8 óra munka.

6,5 óra alvás (ki alszik 8 órát??),

1 óra pisi kaki fürdés házimunka számlarendezés,

2-3 óra filmezés-punnyadás-„én-idő”-netezés.

Azaz 4-5 óra unatkozás marad naponta, amikoris folyton tudlak nyaggatni, hogy mi a rákér nem érsz rám? Foglalkozz velem! 😃

2018. aug. 13. 18:36
 18/28 anonim ***** válasza:
Namég a reggeli becsúszik valahova. Vacsi meg filmezés közben.
2018. aug. 13. 18:37
 19/28 anonim ***** válasza:
72%

(10 perc alatt hogy lehet kiteregetni?)

5 percnel tovabb hogy lehet elnyujtani?

Furdes 10 perc oltozessel.

Melo 8 ora, 15 perc menet-jovet.

Ruhakat kikesziteni? Ovis korombol emlekszem ilyensmire.

Otthon nem szöszmötölj, meloba meg az uton talald fel magad, maris nem tudod mit kezz a sok szabadidővel.

2018. aug. 13. 18:46
 20/28 anonim ***** válasza:
70%

Rengeteget szöszmötölsz felesleges dolgokon. Ruha kikészítés nálunk is oviban volt.

Pazarlod a saját idődet.

2018. aug. 13. 18:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!