Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felnőtt korodra leszoktál a...

Felnőtt korodra leszoktál a mesenézésről?

Figyelt kérdés
Ha esetleg nem,milyen mesét,animációs mesét tudnál ajánlani ami egy felnőttnek is szórakoztató ? A fejemben csak egy ilyen maradt meg,a Terhelt Terker,de biztos van még olyan amit nem láttam.
2018. aug. 5. 06:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A legtöbb Disney vagy Pixar mese jöhet bármikor. Kedvenceim a Mulán és az Aladdin.
2018. aug. 5. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Animéket rendszeresen nézek, nem "klasszikusan" mesék, de én a rajzfilmek közé sorolom őket. Ha megtalálod azt a műfajt, ami érdekel, akkor bőven találhatsz olyan animéket, amik egy felnőttet is szórakoztatnak.

Ezen kívül a Pixar filmeket mindig megnézem moziban, nagyon színvonalasak, a magyar szinkronjuk is nagyon jó szokott lenni és rengeteg felnőtteknek szánt vicc és utalás van bennük. Sokat nézek kimondottan "felnőtteknek szóló" rajzfilmeket (South Park, Family Guy, Archer), én személy szerint nagyon szeretem a Spongyabobot, na és persze a régi meséket is szívesen nézem újra, ha pont mennek a tévében (Mézga család, Mézga Aladár kalandjai és hasonlók). A Disney mesék soha nem voltak kedvenceim, az egyetlen közülük, amit imádok és rendszeresen újranézem, az Eszeveszett Birodalom. 21/L

2018. aug. 5. 09:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Mai napig vannak amiket mindig megnézek. Bal kapitányt mindig is imádtam, azóta is. Mézga család szintén örök kedvenc. De szeretem a régi ifjúsági filmeket is, olyan kort ábrázolnak ami még igazi "gyerekkor" volt.
2018. aug. 5. 10:35
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Illetve ha felnőtt mesél:

Family Guy, South Park, Archer, Bojack Horseman.

Vagy legtóbb végig néztem a Girls und Panzer összes részét.

2018. aug. 5. 10:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Még most is nézek Spongya Bob -ot. 29 vagyok.
2018. aug. 5. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Én régen nagyon szerettem a meséket, leginkább a Disney-t, de mostanra megutáltam, mert idegesít, hogy állandóan énekelnek benne és táncolnak.
2018. aug. 5. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!