Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor próbáltad először...

Mikor próbáltad először ezeket és a gyereked?

Figyelt kérdés
Energia italt én 15évesen ittam először, cigi 13 gyakrabban 15éves kortól, vape 15től, alkohol először 15évesen.
febr. 2. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Energia ital: én soha, a gyerekem 16 évesen.

Cigi: én soha, a gyerekem 14 évesen

Vape: én soha, a gyerekem 18 évesen

Alkohol: 20 felett voltam mar, a gyerekem 16 evesen

febr. 2. 13:43
 2/13 A kérdező kommentje:
otthon beszéltetek róla milyen káros? emlékszek nekem mielőtt kipróbáltam mondták, titokba csináltam de lebukás után is ugyanúgy folytattam.
febr. 2. 13:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, beszéltünk róla. Nem érdekelte akkor sem és azóta sem.
febr. 2. 13:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát, velem megkóstoltatta a sört apám amikor 4 voltam. A cigijébe pedig beleszívtam 5 évesen. Viccesnek találta ezeket.

Energia ital 15 évesen.

febr. 2. 14:09
 5/13 anonim ***** válasza:
51%

Energia ital: 21-22 éves lehettem, Hell Ice Coffee volt, de nem igazán jött be.

Cigi: soha, nem is tervezem

Vape: soha, nem is tervezem

Alkohol: 17-18 évesen, családi összejövetelen

(gyerek még nincs)

febr. 2. 14:10
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem emlekszem pontosan mikor ittam engergiaitalt de olyan szar volt hogy a felét kiontottem

A tobbi szart nem probaltam, nem is fogom sose

febr. 2. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Cigi 15

Vape 30

Alkohol talán 25 (akkor kerultem be másik haveri körbe akik isznak drogoznak stb)

Enerhiitalt is kb akkor mert a pezgobe tettek bombát de undorito volt nekem az ize.

De kesobb kavé helyett neha energiaitalt veszek.

febr. 2. 15:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Energiaital: amikor gyerek voltam, még nem volt, nem emlékszem. Gyerekek kb 14? Az egyiknek volt egy időszaka kb 16-17 évesen amikor sokat ivott, de leszokott.

Cigi: Én úgy 14 voltam talán? Gyerekekkel férjem kipróbáltatta, szintén 14 környékén, talán kicsit előbb, hogy lássák milyen szar. Egyik se cigizik. Elfbar volt egyszer az egyiknek, de rájött hogy hülyeség és elajándékozta, olyan 16 volt.

Alkohol: ezt kóstoltattunk velük fokozatosan, úgy 12-14 éves kortól (akkor még csak 1-1 kortyot). Főleg jobb borokat. Sörből inkább alkoholmentes szokott lenni itthon, a családi kedvenc a meggyes. A két nagyobbik már nagykorú, szoktak inni mértékkel. Talán 1-1 alkalommal rúgtak be nagyon, úgy fest ez elég is volt nekik, rájöttek hogy célszerűbb mértéket tartani. 12 körül lehettem én is amikor először ittam, mégpedig rumpuncsot, ami egy gyengébb, édes likőr volt Jugoszláviából :).

febr. 2. 15:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Energiaital:

Én: fogalmam sincs, talán 20 körül

Gyerekem: 15

Cigi:

Én: 14

Gyerekem: még sosem

Vape:

Én: 23

Gyerekem: 17

Alkohol:

Én: 14

Gyerekem:16

Energiaital és e-cigi szerintem nálam lett volna korábban is, de még vagy nem létezett, vagy nem volt ilyen elterjedt.

febr. 2. 15:21
 10/13 Szolovjov ***** válasza:
Én Vape gyújtást olyan 25 évesen vettem a Simsonra. A többire nem emlékszem mikor kezdtem.
febr. 2. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!