Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor próbáltad először...

Mikor próbáltad először ezeket és a gyereked?

Figyelt kérdés
Energia italt én 15évesen ittam először, cigi 13 gyakrabban 15éves kortól, vape 15től, alkohol először 15évesen.
febr. 2. 13:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Energiaital: 16-17 évesen

Cigi: 14

Vape: 13-14

Alkohol: 14

Energiaitalt soha nem ittam rendszeresen. Havonta max egyszer iszom mostanában, de csak a meló miatt, hogy ne aludjak el.

Cigizni 15 évesen kezdtem többet(többnyire bulikban), de 23 évesen leszoktam teljesen.

Vapet nyomtam 16 éves koromtól kb 19 éves koromig, majd örökre letettem. Azóta sem nyúltam hozzá.

Piálni szoktam kb 1-2 hetente.

febr. 2. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Alkohol: 13

Cigi: 15

Energiaital: nem emlékszem, de valamikor gimiben

Vape: huszonévesen, mert amikor tini voltam, még nem is láttam ilyet. Nem is tudom, feltalálták-e már akkor, mert a környezetemben már az is ritkaságszámba ment, hogy én nem tekertem a cigit, hanem dobozosat vettem :D

febr. 2. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Energiaital még nem volt elterjedt a szüleim fiatalkorában, így mindketten 30+-órán próbálták ki, én 14 évesen.

Cigit 13 évesen próbáltam ki, apám 12, anyám 15 évesen.

Alkohol mindannyiunknak ugyanaz volt, kB 14 évesen volt mindenkinek egy nagyon csúf berúgása, onnantól nagyjából tudtuk, hogy hol a határ, és szociális írók lettünk. Mikor engem kellett hazavinni anno, nem is haragudtak rám a szüleim, mondták, hogy náluk ugyanez volt, ezen szinte mindenki átesik.

Vape-et 21 évesen próbáltam, a szüleim 40+-osan. Ez sem volt elterjedt korábban.

+1: Füvet egyszerre próbáltuk ki apámmal, egymástól függetlenül, és más társasággal, de véletlenül ugyanazon a héten. Én 17 voltam, apa akkor volt 42.

febr. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!