Velem van baj,hogy nem fogadom el az ajándékot?
Van egy ismerősöm, akit pár hónapja ismerek, így online. Így kezdett már több is lenni köztünk, de én még bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban. Akarna nekem valami ajándékot venni, és úgy elküldeni nekem, hogy majd átvegyem. Élőben egyelőre nem tudok találkozni vele, mert nagy köztünk a távolság, illetve van egy kevés korkülönbség is.
De én nem fogadom el, mert nem szeretném, hogy egyelőre valaki így ajándékot vegyen nekem. Mi van, ha visszakérné, vagy valami? Hiába mondja, hogy nem tenné, én akkor sem szeretném egyelőre. Ő emiatt, mert elutasítom, bizalmatlannak gondol.
Mit gondoltok erről? 16 vagyok.
Szerintem igazad van.Egy online ismerkedés esetén szerintem erőltetett az ajándékküldés.Olyan lekötelezettség szerűség ez.
A "van egy kevés korkülönbség is" mit jelent?Nehogy valami liliomtipró idősebb pasi legyen az.
De amúgy tényleg az a legjobb,ha azt teszed amit érzel.Ha nem tartod jónak,ne fogadd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!