Felnőtt korodra leszoktál a mesenézésről?
Figyelt kérdés
Ha esetleg nem,milyen mesét,animációs mesét tudnál ajánlani ami egy felnőttnek is szórakoztató ? A fejemben csak egy ilyen maradt meg,a Terhelt Terker,de biztos van még olyan amit nem láttam.2018. aug. 5. 06:54
1/16 anonim válasza:
Én a mai napig imádom a klasszikus rajzfilmeket, mint pl. a Mézga család.
2/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem szoktam le róla...
Két napja néztem meg a Hihetetlen család második részét a moziban.
A Shrek filmek és a Szinbád, a hét tenger legendája a kedvenceim
3/16 anonim válasza:
Nem szoktam le, csak most már a gyerekekkel nézzük.
Azt nem tudom, hogy mit nézz meg, de ma már kevés olyan animációs film van, amit felnőtt ne élvezne.
5/16 anonim válasza:
Dehogyis szoktam le :D Ha olyan a hangulatom és időm is engedi simán megnézem a meséket, főleg azokat, amiken én nőttem fel.Még ürügyem sincs, h a gyerekemmel nézem, mert a fiam sincs itthon :D
Ja és 40 elmúltam :D
6/16 anonim válasza:
Amerikai fater, Family Guy, Simpsons pont olyan rajzfilmek, amely gyerekeknek NEM való💪😀😄
7/16 anonim válasza:
Disney jöhet bármikor, bár a gyerekek még kicsik hozzá. 😊
8/16 anonim válasza:
Engem kb kozepsulis korom ota nem kotnek le, de ugy egyaltalan a tv-nezes sem.
27N
9/16 anonim válasza:
5-ös vagyok. Most telepedtem be a tv elé reggelizni, mert Balu kapitány van :D
10/16 anonim válasza:
Filmeket alig nézek, mert nem kötnek le, de a mesékre mindig vevő vagyok, csak nehéz olyan mai mesét találni, ami tetszik, de az utóbbi időben ezt a kettőt láttam és jó volt: Rango, Vaiana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!