19 éves koromig úgy tudtam, hogy a nőstény oroszlán viseli a sövényt :D
2018. júl. 20. 23:39
22/34 anonim válasza:
Azt hittem, hogyha emberszámba veszel bizonyos embereket és jót is teszel velük, akkor helyesen cselekedtél, de bizony ez nagyon nem így van. A kisujjamat nyújtottam a karomat is leharapták, az embernél gonoszabb és aljasabb élőlény nincs az univerzumban, tisztelet a kivételnek.
2018. júl. 21. 00:50
23/34 anonim válasza:
Nemrég tudtam meg, hogy a rajzfilmbeli gyalogkakukk egy létező madár, miután egy fórumban majdnem kiröhögtem egy amerikait, aki ilyeneket szokott látni, csak gyanús volt, hogy a többiek komolyan veszik.
2018. júl. 21. 01:31
24/34 anonim válasza:
Ne haragudjatok de amiket leírtatok az egyszerűen az alapműveltség része. Szomorú. De a kérdésre válaszolva én például 20 éves korom környékére tanultam meg hogy hogy kell kinyitni egy zárat a kulcsával. Régen mindig rossz irányba fordítottam a kulcsot.
2018. júl. 21. 01:47
25/34 anonim válasza:
25. Nos, a kulcs használata, meg az életképesség része, nem?
2018. júl. 21. 06:29
26/34 anonim válasza:
Tesóm 20-onéves koráig hitt benne, hogy tényleg a répától tudunk fütyülni 😃
Én pedig abban hittem, hogy felnőttnek lenni az valami nagy dolog, mert ők olyan nagyok és határozottak, mindent meg tudnak csinálni, és szinte érintethetetlenek, mint valami istenség. Na a valóság pedig az, hogy senki sem ér meg annyit, hogy példaképként lehessen ránézni. Az emberek többsége csak egy buta gyerek felnőtt testben. Szüleimben csalódtam nagyot, akik nagyon félremagyarázták nekem a világot.
2018. júl. 21. 07:28
27/34 anonim válasza:
Én két nappal ezelőtt tudtam meg (26 éves vagyok), hogy a tv paprika nevében a "tv" a tölteni valónak a rövidítése. Eddig abban a tudatban éltem, hogy azért tv paprika, mert a tv-ben reklámozták Magyarországon.
Mentségemre szóljon, hogy én nem magyarországi vagyok és nálunk máshogy hívják a tv paprikát.
2018. júl. 21. 12:26
28/34 anonim válasza:
27. Nyugi, én azt 3 éve tudtam meg, és nyilvánosság előtt, úgyhogy égtem :)
2018. júl. 21. 12:29
29/34 anonim válasza:
TV paprika????
Eddig olyat jót röhögtem a hozzászólásokon, de most eszembe jutott, hogy ugyan én soha nem gondoltam semmit, hanem inkább érdekelt, hogy miért TV paprika a TV paprika. Miért TV? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!