Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Legégőbb tudatlanságod,...

Legégőbb tudatlanságod, amivel felnőttként szembesültél?

Figyelt kérdés

Én 34 évesen tudtam meg,hogy az őz párja nem a szarvas.

Korábban abban a tudatban éltem,hogy egy faj,az őz a nőstény, a szarvas a hím.

2018. júl. 20. 20:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
77%
Felnőttkorra értettem meg a vasúton közlekedő járművek váltón való áthaladásának a mikéntjét. Ellenben már kiskoromban feltűnt és megjegyeztem, hogy a régi csuklós Ikarusok 3. tengelye kényszerkormányzásos.
2018. júl. 20. 21:43
 12/34 anonim ***** válasza:
76%

24 évesen tudtam meg, hogy az EU nem támogatja a magyar innovációt, mint esélyes gazdasági zászlóshajót :)

Na de legyen egy egyszerűbb is: egész 20 éves koromig úgy használtam a "civilizált" szót, hogy "cilivizált"..wtf?

2018. júl. 20. 21:45
 13/34 A kérdező kommentje:
A lányomnak mondtam régebben az autóban,hogy döccenni fogunk,mert ott egy fekvő rendőr és elkezdett sikítani. Azt hitte átmegyünk egy hús-vér emberen.
2018. júl. 20. 21:59
 14/34 anonim ***** válasza:
89%

20 éves lány vagyok:

- ha megkérték, nem tudnék kávét főzni (se kotyogósban, se semmilyen géppel), mivel nem is szeretem a kávét, így nem is készítek.

- krumplit se tudok rendesen fel vágni, mivel azt sem szeretem, így azt sem csinálok sosem. Ugyanígy panírozott húst sem tudok sütni, mivel az sem eszem meg. Még a krumplipürét se tudom hogyan csináljam. Ha nem szeretem, nem is eszek olyat.

2018. júl. 20. 22:04
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szarvas dolog a bambi következménye. Bambi maga ugye szarvas volt és nem őzike, de ezt már nem magyarázták tovább:)
2018. júl. 20. 22:20
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Illetve pont fordítva. Bambi apukája egy szarvas volt miközben Bambi meg őz. Nem egyszerű ez:)
2018. júl. 20. 22:22
 17/34 anonim ***** válasza:
93%
Egyetemen jöttem rá, hogy a mazsola szőlőből van...valaki egyszer úgy akart megmagyarázni 2 dolog kapcsolatát, hogy a mazsolához meg a szőlőhöz hasonlította. Akkor esett le, hogy a mazsola az tulajdonképpen aszalt szőlő. Addig azt hittem, hogy van külön a mazsola mint gyümölcs (ami a fantáziáimban fán nőtt) és ha aszalják lesz aszalt mazsola amit boltban a zacskóban kapni. XD
2018. júl. 20. 22:35
 18/34 anonim ***** válasza:
89%
Úgy 25 éves koromig nem esett le, hogy pl. a hvg egy baloldali újság. Addig úgy olvasgattam, mint egy sima gazdasági hetilapot. Aztán rájöttem, hogy szinte minden sajtó termék valamelyik politikai oldal alá tartozik.
2018. júl. 20. 22:51
 19/34 anonim ***** válasza:
92%

Most szembesültem vele, hogy az őz nem a szarvas párja.

Valaki írta, hogy azt hitte a tarhonya növény, én is egy ideig azt hittem.

Azt hittem kiskoromban, hogy a cigányok a néptánc ruhában levő emberek.

A fehér állatról mindig a holló jutott eszembe a mondás miatt.

2018. júl. 20. 23:15
 20/34 anonim ***** válasza:
57%
A korom lemaradt, 19/L
2018. júl. 20. 23:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!