Miért van az hogy egyes emberek 120 ezres telefonnal járkálnak, közben vajaskenyeren élnek?
Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 00:08
31/33 anonim válasza:
Amúgy azok pontoznak nullára ilyenkor, akik másokkal vannak elfoglalva: a pisti miért a drágát veszi, a jani miért a drágát eszi? Mások életében vájkálnak, és nem értik, hogy nincs közük hozzá.
32/33 anonim válasza:
Tipikus proli. Hetente új haj, műköröm, 10-20 ezres telefonelőfizetés... nameg a nyafogás, hogy mennyire nincs pénze semmire és szar a munkája
33/33 anonim válasza:
30.! Most, hogy jobban belegondolok, van benne igazság, amit írsz. Egyáltalán nincs közünk másnak a zsebében vájkálni. Ha éhezik, ha nem. Ja, cseppet felnyitottad a szemem. De akkor én voltam a hülye, hogy egyáltalán válaszoltam egy ilyen kérdésre. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!