Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyes...

Miért van az hogy egyes emberek 120 ezres telefonnal járkálnak, közben vajaskenyeren élnek?

Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 00:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
71%
Vagy valóban céges, vagy "halad" a korral, még ha hitelt is vesz föl rá, mert nem akar a csürhe előtt beégni.
2018. jún. 30. 08:06
 12/33 anonim ***** válasza:
94%

Lehet szeretik a vajas kenyeret.

Amúgy én a mai világban meg tudom érteni valahol. Egyszerűen annyi mindenre használható egy jó telefon (kamera, közlekedés, információszerzés, munkaeszköz) hogy "megéri" kidobni rá a pénzt.

Amúgy meg amikor látom miket vesznek az emberek, sütemények, kóla, sör, pia, csomó szemét kaja. Saját magam is baromi sokat elverek hülyeségekre. Hamburger, pizza, kóla. Ha ezekről lemond az ember, akkor havi szinten 10-15 ezret is lehet spórolni, 1 év alatt kigazdálkodja a telefon árát.

Ráadásul manapság már szerintem nincs az a "magamutogatás" dolog mint régen, hiszen konkrétan az emberek 99%-nál ott lapul zsebben egy okostelefon.

Igaz én nem vajas kenyéren élek, de nem költök nagyon ruházkodásra, nem költök bulizásra, nincs autóm (még), nincs lakásom amibe beleölhetném a pénzt, jelenlegi fizetésemmel nagyjából nem is lesz belátható időn belül, nincs párom sem. Plusz nem nézek TV-t, asztali gépnek megfelel az 5-6 éves gépem. Mindezek mellett a telefon egész nap ott van és nyomkodom.

2018. jún. 30. 09:31
 13/33 anonim ***** válasza:
75%
Egyik ismerősöm speciel szereti a vajaskenyeret:D Pedig nincs rossz anyagi helyzetben egyáltalán, rengeteget utazgat, nagyon jó menedzseri állása van. Persze eszik más ételeket is, de gyakran nincs ideje bevásárolni és ebédet főzni. Tehát nem csak anyagi oka van annak, hogy valaki mit eszik, már boccs..........
2018. jún. 30. 10:47
 14/33 anonim ***** válasza:
53%

De mást mutat a GPS a drágább telefonon? Vagy plusz infókat hoz be a net?

Nem tudok már semmit, állandóan megy a hiszti, hogy adjunk borravalót a pizzafutárnak, mert jattból él, egyiket meg hallom vigyorogva felvágni a haverjainak, hogy hétvégén beszerzi a 300 ezres telefont.

2018. jún. 30. 10:50
 15/33 anonim ***** válasza:

Sose értettem ezt a drága telefon mániát. A mostanit vették nekem ajándékba tesómék 50 ezerért, de én azt is drágállottam. 30-nál többet sose adtam ki telefonra, és mindig kiszolgálta az igényeimet, sőt!

Nem értem minek az új minden évben vagy kétévente. Nagyon új dolgot nem tesznek bele. Netezni, játszani, skypeolni meg GPS-t használni mindegyiken lehet. Nagyon más nem kell.

2018. jún. 30. 11:00
 16/33 anonim ***** válasza:
58%
15# úgy őszintén: nem mindegy Neked ki mit használ? Te beéred 5 évente 1 olcsó telefonnal, valaki2 évente drágábbal... szót se erdemel ez az egész...
2018. jún. 30. 11:11
 17/33 anonim ***** válasza:
35%
16-os, ne játsszuk az álszentet. Mindenkit érdekel, hogy a másik mit miért csinál. Miért nincs kapcsolata, miért dagadt, miért van tetoválása, miért így öltözik... ehhez képest sokkal normálisabb azon filózni, hogy miért sanyargatja magát valaki egy darab műanyag miatt, aztán meg neked nyávog, hogy de jól megy neked, rohadj meg, neki meg lyukas a cipője.
2018. jún. 30. 11:21
 18/33 anonim ***** válasza:

"De mást mutat a GPS a drágább telefonon? Vagy plusz infókat hoz be a net?"

Nem mutat mást, nem jön be plusz infó, viszont biztosan teszi a dolgát akármennyi megnyitott alkalmazással, lassulás és röccenés nélkül, relatív jó fotókat készít szürkületben, 1-2 típus még este is, és egyszerűen kényelmes használni. Persze tény, manapság a Xiaomi telefonok magas szintet képviselnek fele-harmad annyiért is.

Nekem például egy Oneplus 3T van. 1,5 év alatt semmi nagyobb baja nem volt, frissítik rendesen, az egész rendszer úgy működik mint először mikor bekapcsoltam. Első drága telefonom, viszont szerintem még legalább ennyi ideig ki fogja húzni és még akkor sem lesz használhatatlanul lassú.

2018. jún. 30. 11:41
 19/33 anonim ***** válasza:
Nem vagyok álszent, lehet teged érdekel, de engem semennyire nem érdekel, senki élee...
2018. jún. 30. 11:50
 20/33 anonim ***** válasza:
Ez is érdekelt annyira, hogy végigolvasd és beszélj róla
2018. jún. 30. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!