Miért van az hogy egyes emberek 120 ezres telefonnal járkálnak, közben vajaskenyeren élnek?
Mert neki fontosabb a külcsín, mint a belbecs. Inkább éhezik, de kifelé azt mutatja, neki milyen jól megy. Ne irigyeld az ilyen embert. Nekem szánalmas. Ha mindkettőt megteheti, mert annyit keres, akkor semmi közünk hozzá. A 120 ezres telefon manapság már szinte semmi.
Értem a kérdésed lényegét, az elején megválaszoltam.
Tiszteletben tartom mindenki szociàlis èletèt.
Nekem van olyan ismerősöm mint a kèrdèsedben.
Soha nem foglalkoztam azzal,hogy dràga teló ès szerèny èlet.
Van ellen pèldàm.
Feltűnt pl.az,hogy Auchan parkolóban előfordulnak új közèp ès felső kategóriàs autók.
Ezzel nincs is probèma.
Szàmomra az a furcsa,hogy az ilyen gazdag emberek mièrt oda jàrnak vàsàrolni ahova a hozzàjuk kèpest a csóróbbak is jàrnak.
Mert tisztàban vagyok vele,hogy egy gazdag,jó módban èlő lenèzi a nàla rosszabbul èlőt.
Tapasztalatból írom.
Èn nem vagyok jó módú ès rendszeresen jàrok az Auchanba egy 17 èves autóval,de amikor azt làtom,hogy gazdagèk is oda jàrnak,hàt megfordul a fejemben,hogy ők mièrt nem oda jàrnak vàsàrolni ami az ő pènztàrcàjukhoz illik?
De a dràga repülőjegyre,uazàsra,autóra stb.nem sajnàljàk a milliókat,de mègis egy olyan helyre jàrnak vàsàrolni mint a Tesco,Auchan ami nem dràga.
Ki èrti ezt?
Egy kollègàm ismerőse hazajött 2 hónapra Amerikàból.
Ennek a kimenekült magyarnak az itthoni hàzànàl
van egy 250.000 forintos fűnyírója amiben akkumulàtort kellett cserèlni.
Az akku kb 30.000 ft. lett volna ,de inkàbb vett hasonlót,gagyibbat 4000ft-èrt,mert a 30.000 forintot sajnàlta rà holott többszörös milliomos.
Haza jött megjàtszani magàt a sràc mert úgy viselkedik mint egy
Kiràly.
A lênyeg,hogy nem mindig a csórót kell megszólni,lenèzni.
Van a gazdagok között is èrdekes ember.
A szegény országokban is vágynak az emberek a jobb után, illetve amit látnak a nagy világban. Szégyen nem szégyen én is éhezek néha dolgozó emberként, mégsem bírok lemondani a hobbiról, motorozásról egy hátsó gumi 80e ft és örülök ha két nyarat kibír, úgy hogy nem húzom a fülét annyira(amennyire egy 190 lóerős gépnek lehet)
Örülök ha a számlák után, magamra, a kicsi kocsimra, és a motorra marad keret beleértve a benzint mert dolgozni is bejárok vele ha mondjuk a kocsival nem álltam ki, pedig a benzint árból kiindulva, egy érvágás.
Mégis a sebesség, meg a nyomaték visszaadja az örömet.
Hova menjenek? Csak tesco meg auchan van kb. Az osszes elelmiszerbolt olcso Magyarorszagon.
Nekem jol megy jol keresek megsem nezem le a szegenyebbeket, sot, egyutt erzek veluk es biztatom oket.
180.000. -ért vettem telefont, etelből csak is a legjobb minőséget veszem... vannak dolgok amiből nem engedek, peldául abból, hogy amit szeretnék az ne legyen meg.
Autóm például nincs, mert nincs rá szükségem, nincs drága hobbim se.
Tehát, ha ő szeretne telefont, es bevállalja erte s vajaskenyeret, akkor az ő dolga.
És a végére egy kérdés: miert foglslkozol más életével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!