Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyes...

Miért van az hogy egyes emberek 120 ezres telefonnal járkálnak, közben vajaskenyeren élnek?

Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 00:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki arra osztja be a penzet, amire akarja.
2018. jún. 30. 00:13
 2/33 anonim ***** válasza:
97%
Kaján is el tud menni rengeteg pénz. Van aki havi 20 000 ből megkajál vajaskenyéren, más havi 60-70 000 ért mindig kifőzdében ebédelve él. Így ki lehet spórolni csórón is.
2018. jún. 30. 00:21
 3/33 anonim ***** válasza:
97%
lehet hogy céges
2018. jún. 30. 00:25
 4/33 anonim ***** válasza:
59%

Mert neki fontosabb a külcsín, mint a belbecs. Inkább éhezik, de kifelé azt mutatja, neki milyen jól megy. Ne irigyeld az ilyen embert. Nekem szánalmas. Ha mindkettőt megteheti, mert annyit keres, akkor semmi közünk hozzá. A 120 ezres telefon manapság már szinte semmi.

Értem a kérdésed lényegét, az elején megválaszoltam.

2018. jún. 30. 00:35
 5/33 anonim ***** válasza:
38%

Tiszteletben tartom mindenki szociàlis èletèt.

Nekem van olyan ismerősöm mint a kèrdèsedben.

Soha nem foglalkoztam azzal,hogy dràga teló ès szerèny èlet.

Van ellen pèldàm.

Feltűnt pl.az,hogy Auchan parkolóban előfordulnak új közèp ès felső kategóriàs autók.

Ezzel nincs is probèma.

Szàmomra az a furcsa,hogy az ilyen gazdag emberek mièrt oda jàrnak vàsàrolni ahova a hozzàjuk kèpest a csóróbbak is jàrnak.

Mert tisztàban vagyok vele,hogy egy gazdag,jó módban èlő lenèzi a nàla rosszabbul èlőt.

Tapasztalatból írom.

Èn nem vagyok jó módú ès rendszeresen jàrok az Auchanba egy 17 èves autóval,de amikor azt làtom,hogy gazdagèk is oda jàrnak,hàt megfordul a fejemben,hogy ők mièrt nem oda jàrnak vàsàrolni ami az ő pènztàrcàjukhoz illik?

De a dràga repülőjegyre,uazàsra,autóra stb.nem sajnàljàk a milliókat,de mègis egy olyan helyre jàrnak vàsàrolni mint a Tesco,Auchan ami nem dràga.

Ki èrti ezt?

Egy kollègàm ismerőse hazajött 2 hónapra Amerikàból.

Ennek a kimenekült magyarnak az itthoni hàzànàl

van egy 250.000 forintos fűnyírója amiben akkumulàtort kellett cserèlni.

Az akku kb 30.000 ft. lett volna ,de inkàbb vett hasonlót,gagyibbat 4000ft-èrt,mert a 30.000 forintot sajnàlta rà holott többszörös milliomos.

Haza jött megjàtszani magàt a sràc mert úgy viselkedik mint egy

Kiràly.

A lênyeg,hogy nem mindig a csórót kell megszólni,lenèzni.

Van a gazdagok között is èrdekes ember.

2018. jún. 30. 00:40
 6/33 anonim ***** válasza:
91%

A szegény országokban is vágynak az emberek a jobb után, illetve amit látnak a nagy világban. Szégyen nem szégyen én is éhezek néha dolgozó emberként, mégsem bírok lemondani a hobbiról, motorozásról egy hátsó gumi 80e ft és örülök ha két nyarat kibír, úgy hogy nem húzom a fülét annyira(amennyire egy 190 lóerős gépnek lehet)

Örülök ha a számlák után, magamra, a kicsi kocsimra, és a motorra marad keret beleértve a benzint mert dolgozni is bejárok vele ha mondjuk a kocsival nem álltam ki, pedig a benzint árból kiindulva, egy érvágás.

Mégis a sebesség, meg a nyomaték visszaadja az örömet.

2018. jún. 30. 00:53
 7/33 anonim ***** válasza:
67%

Hova menjenek? Csak tesco meg auchan van kb. Az osszes elelmiszerbolt olcso Magyarorszagon.

Nekem jol megy jol keresek megsem nezem le a szegenyebbeket, sot, egyutt erzek veluk es biztatom oket.

2018. jún. 30. 00:56
 8/33 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon szepen leirtak az elottem levok. Lenyegeben... magamutogatas, feltunesi blablabla,megfelelesi kenyszer stb. :p
2018. jún. 30. 02:19
 9/33 anonim ***** válasza:
91%
De fordítva miért lenne gáz? Miért kéne direktbe elkölteni minden pénzed, csak mert jobban keresel?
2018. jún. 30. 02:44
 10/33 anonim ***** válasza:
62%

180.000. -ért vettem telefont, etelből csak is a legjobb minőséget veszem... vannak dolgok amiből nem engedek, peldául abból, hogy amit szeretnék az ne legyen meg.

Autóm például nincs, mert nincs rá szükségem, nincs drága hobbim se.

Tehát, ha ő szeretne telefont, es bevállalja erte s vajaskenyeret, akkor az ő dolga.

És a végére egy kérdés: miert foglslkozol más életével?

2018. jún. 30. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!