Miért csinálja ezt némelyik pasi?
Figyelt kérdés
Ez valami rosz szokás?
Elég sokszor tapasztalok olyat hogy a pasi szellent egyet,és belenyomja a nő fejét,vagy felé legyezi a szagot.
Párom velem is el szokta játszani és nagyon irritáló,és gondolom nem csak engem idegesít.
Már szoltam hogy fejezze be de viccesnek tarta.
Ez miért vicces? És mit csináljak hogy abba hagyja.?
( akinek nem inge ne vegye magára mert nem általánosítok csak mondtam hogy sok ilyet látok)
Megkérdeztem miért jó ez neki de csak röhögött.
2018. máj. 23. 22:07
21/22 anonim válasza:
Ez a baj a mai társadalommal: elfogadtuk, hogy ha egy pasi bunkó egy nővel, sőt (bocsánat, talán erős szóhasználat, de jobb szinonima nem jutott eszembe) terrorizál egy nőt, akkor "így fejezi ki, hogy szeret" és "el kell fogadni". De nem! Egyáltalán nem kell elfogadni. Az a férfi, aki úgy "fejezi ki a szeretetét", hogy közben folyamatosan rombolja az önbecsülésedet, és ezen sokadik felszólításra sem változtat, nem szeret téged igazán. Én a helyedben már rég kivágtam volna a barmot, mint macskát szarni, és kerestem volna egy normális férfit, akinek nem az a szeretet csúcsa, hogy rám fingik és csúnyának hív. Mert van ilyen, nem is kevés, csak rossz helyen keresgélsz.
22/22 anonim válasza:
Első, ezek nem "vidám dolgok". Vidám dolog az, amit mindkét ember viccesnek talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!