Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt némelyik pasi?

Miért csinálja ezt némelyik pasi?

Figyelt kérdés

Ez valami rosz szokás?

Elég sokszor tapasztalok olyat hogy a pasi szellent egyet,és belenyomja a nő fejét,vagy felé legyezi a szagot.

Párom velem is el szokta játszani és nagyon irritáló,és gondolom nem csak engem idegesít.

Már szoltam hogy fejezze be de viccesnek tarta.

Ez miért vicces? És mit csináljak hogy abba hagyja.?

( akinek nem inge ne vegye magára mert nem általánosítok csak mondtam hogy sok ilyet látok)

Megkérdeztem miért jó ez neki de csak röhögött.

2018. máj. 23. 22:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Neked ennyire nincs semmi önbecsülésed? :D

Pofán finganak meg belenyomják a fejed a fingfelhőbe és te ezt tűröd, sőt együtt is vagy az illetővel...

Ne lepődj meg, ha egyik éjjel majd belekakil a szádba, azt is vedd hasonlóan humorosnak.

2018. máj. 23. 23:52
 12/22 A kérdező kommentje:

Odáig nem megy el.

Ennek ellenére szeretem csak nem értem ezt miért kell.

Persze emiatt már kiabáltam vele ennél jobb modszer kell

2018. máj. 23. 23:53
 13/22 anonim ***** válasza:

Amúgy nem tudom mit csodálkozol, rengeteg állatfajnál működik ez így, a kutyák például egymás seggét nyalogatják. :D

Apropó, én is szívesen rád fingom és lehet még büdösebb is mint a barátodé, nem iszunk meg egy kávét? ;)

2018. máj. 23. 23:56
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem
2018. máj. 23. 23:57
 15/22 anonim ***** válasza:

Ha megoldást akarsz a problémára, szerintem bosszúból kezdj el te is ráfingani a párodra. :D

És így szépen felnőtök egymás értelmi színvonalához, aztán ki tudja, egy nap még a Való Világba is bekerülhettek. :D

2018. máj. 24. 00:00
 16/22 A kérdező kommentje:

Most nem csak az én páromról van szó ő csak példa volt. Hanem úgy általában.

Miért csinálják ezt?

2018. máj. 24. 00:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak általában nem csináljak ezt.

Nem tudom milyen környezetben élsz (kisebbség, vidék, tanulatlan réteg stb.), megnyugtatlak, bármilyen hihetetlen is, az átlag magyar férfi normális és nem fingja le a barátnőjét.

2018. máj. 24. 00:10
 18/22 A kérdező kommentje:
Akárhol vagyok elég sokan előszeretettel szórakoznak ezzel. És azok akik ezzel szórakoznak azokat nem értem hogy ez miért vicces?
2018. máj. 24. 00:13
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor folyamatosan alpári bunkó tanulatlan parasztok között mozogsz, mit nem lehet ezen érteni?

Ennyire hihetetlen, hogy az átlag férfi normális?

Sajnálom, hogy ennyire nincs szerencséd párkapcsolat terén. :(

2018. máj. 24. 00:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Milyen idős? Szerintem én is poénnak tartottam volna, de 10 évesen nem volt barátnőm.
2018. máj. 24. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!