Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt némelyik pasi?

Miért csinálja ezt némelyik pasi?

Figyelt kérdés

Ez valami rosz szokás?

Elég sokszor tapasztalok olyat hogy a pasi szellent egyet,és belenyomja a nő fejét,vagy felé legyezi a szagot.

Párom velem is el szokta játszani és nagyon irritáló,és gondolom nem csak engem idegesít.

Már szoltam hogy fejezze be de viccesnek tarta.

Ez miért vicces? És mit csináljak hogy abba hagyja.?

( akinek nem inge ne vegye magára mert nem általánosítok csak mondtam hogy sok ilyet látok)

Megkérdeztem miért jó ez neki de csak röhögött.

2018. máj. 23. 22:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
1%
Ne légy olyan kényes! Nekem vannak haverjaim, akik rendszerint a konyhaasztalra kakilnak. Arra már én is azt mondom, hogy túlzás, de a szellentés szerintem jó vicc. Az ilyen vidám dolgok segítik a párt, hogy sokáig együtt tudjanak maradni.
2018. máj. 23. 22:13
 2/22 anonim ***** válasza:
mert hülye.
2018. máj. 23. 22:13
 3/22 anonim ***** válasza:
32%
nővéremet hasonlókkal szívatom, de azért a párkapcsolatba inkább ezt ne
2018. máj. 23. 22:14
 4/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vicces. Oké hogy páran jót röhögnek ezen de én meg jó pár lány nagyon undorodunk. És legalább befejeznék ha szólunk.eleve minek kell a másik orra alá fingani
2018. máj. 23. 22:15
 5/22 A kérdező kommentje:

Főlleg úgy hogy ha valakik eggyüt vannak.

Barátnőmet is ezzel szivatja a pasija

2018. máj. 23. 22:16
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ertesd meg vele, hogy nem a haverja vagy, hanem a szerelme, illetve, hogy ez teged ez mennyire bosszant, ha meg nem hajlando vegighalgatni kerj szunetet, majd akkor elgondolkozik. 18/F voltam :)
2018. máj. 23. 22:17
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Kif... Kifogtad az igazit. Ha szerencséd van a legközelebbi galambot sógorostól kapod :'D (ha érted)
2018. máj. 23. 22:19
 8/22 A kérdező kommentje:

Megpróbállom:)

Egyszer leszídtam,de az volt a válasza hogy ő így szeret.

És barátnőm szerint sokan csinálják ezt hogy ezzel fejezik ki szeretetüket meg azzal hogy folyton szekáll hogy de csúnya vagyok(nem vagyok annyira csúnya meg szerinte se vagyok az de elvileg nálla a csúnya jelenti a szépet)

Egyfolytába cseszeget,hogy de kivágna az ablakon,meg beverne nekem egyet,meg igazából valamivel folyton idegesít XD

Másnál is vannak ilyenek..mondják hogy ez a szeretet jele de na . Én nem szeretem ha valaki igy fejezi ki. És rajtam kívűl szerintem sokan ugyanígy vannak ezzel

2018. máj. 23. 22:23
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Itt egyetlen dolog lehet !

Az éppen szóban forgó pasi,megragadt eghy 15 éves tini szintjén.

2018. máj. 23. 22:34
 10/22 A kérdező kommentje:
Itt igazából töbről is szó volt mert nem csak az én párom csinálja. Elég sok ilyet ismerek
2018. máj. 23. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!