Miért csinálja ezt némelyik pasi?
Ez valami rosz szokás?
Elég sokszor tapasztalok olyat hogy a pasi szellent egyet,és belenyomja a nő fejét,vagy felé legyezi a szagot.
Párom velem is el szokta játszani és nagyon irritáló,és gondolom nem csak engem idegesít.
Már szoltam hogy fejezze be de viccesnek tarta.
Ez miért vicces? És mit csináljak hogy abba hagyja.?
( akinek nem inge ne vegye magára mert nem általánosítok csak mondtam hogy sok ilyet látok)
Megkérdeztem miért jó ez neki de csak röhögött.
Főlleg úgy hogy ha valakik eggyüt vannak.
Barátnőmet is ezzel szivatja a pasija
Megpróbállom:)
Egyszer leszídtam,de az volt a válasza hogy ő így szeret.
És barátnőm szerint sokan csinálják ezt hogy ezzel fejezik ki szeretetüket meg azzal hogy folyton szekáll hogy de csúnya vagyok(nem vagyok annyira csúnya meg szerinte se vagyok az de elvileg nálla a csúnya jelenti a szépet)
Egyfolytába cseszeget,hogy de kivágna az ablakon,meg beverne nekem egyet,meg igazából valamivel folyton idegesít XD
Másnál is vannak ilyenek..mondják hogy ez a szeretet jele de na . Én nem szeretem ha valaki igy fejezi ki. És rajtam kívűl szerintem sokan ugyanígy vannak ezzel
Itt egyetlen dolog lehet !
Az éppen szóban forgó pasi,megragadt eghy 15 éves tini szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!