Hogyan szőrtelenítsek a kezem? Nagyon durván néz ki, némelyik pasi meg irigyelné.
szia!
én kb 16 éves korom óta gyantáztatom a kezem. Nem lesz tőle erősebb. Sőt egyre kevésbé fáj. Nekem speciel már jó ideje meg se kottyan egy kézgyanta. És ngyon tartós. Olyan 3 havonta szoktam újramenni. De van h eltelik 4-5 hónap is.
Borotvát én sem tanácsolom, azt felejtsd is el, a kozmetikusok is megmondják. Persze nekik érdekük is h a csajok gyantáztassanak, ebből van nekik pénz. De hidd el megéri.
4-5 hónapig nem kell megint gyantázni???? Akkor neked extralassan nőhet a szőröd előző válaszoló.
Én epilátort használok, vagyis csak használtam, mert már elfogadtam magam így és lusta vagyok szenvedni vele. Nekem sosem volt vele bajom, pillanatok alatt lejött, nem is fájt nagyon, pedig nekem olyan epilátorom van h tiszta ijesztő még zúg is mint vmi fűnyíró :D egyre kevesebb lett a szőr, és nekem jobb mint a gyanta.
Ha félsz az epilátortól, akkor először borotváld le majd ha már kinőtt picire, akkor epiláld.
Aztán ken be testápolótejjel. És kész.
köszi a válaszokat!:)
asszem először borotva és ha kinőtt epilátor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!