Hogyan szörtelenítsek? Minden lehetséges verziót kipróbáltam, de egyik se az igaz. SOS.
15 éves lány vagyok. Elég erős a szőr a lábamon, de a combomnál nem. A bőröm elég érzékeny. A krém ezért kihúzva. A gyanta semmit nem ér, az epillátortól meg pöttyös marad a lábam, amíg ki nem nő a szőr újra. Maradt a borotva, de az meg nem valami jó, naponta kell csinálnom + sehogy sem lesz sima...
Kozmetikust meg ezekt ne is írjátok. Nincs rá pénzem..:(
Első...szívesen kibíróbálnám a javaslatod a hajadon...
csak gondoltam tudtok valami tippet adni, valami krém vagy vmi, de mindegy..
A gyanta miért ne érne semmit?
Szerintem csak a kifogásokat keresed.A gyanta is max jobban fáj valakinek.De igen is ér valamit.Vegyél csak hideg gyantát.Mind amit felsoroltál ennyi a lehetőség.Biztos hogy valamelyik beválik csak éppen finnyás vagy vagy valamelyiktől félsz.
pedig a gyanta a leghatásosabb,kozmetikus tudná jól megcsinálni,viszont írtad h nincs rá pénzed.
nem tudom hallottál e a cukorgyantáról?egyáltalán nem fáj és otthon is el tudod készíteni!
Ja és nem vagyok finnyás és nem félet egyiktől semi, hisz minden megfizethetőt kipróbáltam már.
A cukorgyantára meg rákeresek majd, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!