Szerintetek hogyan szőrtelenítsek?
Annyira érzékeny a bőröm, hogy borotvát nem használhatok, mert egyből szőrtüsző gyulladásom lesz. És szerintem a gyantázástól is az lenne...
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Nekem is ugyanilyen a bőröm, elég patt helyzet. Azonban van szőrtüszőgyulladás elleni krém a stellának, az nekem bevált. Mivel az én szőröm elég erős is sajnos, ezért áttértem az epilátorra. Utána ki fog pattogni a lábad, de egy délelőtt alatt el is múlik :) és még a szőröd is kopni fog tőle:)
16/L
de ha még a borotvától is kipattogzol akkor én a gyantát és az epilátort se ajánlanám olyan csúnya lesz a bőröd hogy szégyelsz majd rövidgatyót hordani.
úgyhogy csak a borotva marad ,de olyat kellene venned aminek minél több pengéje van így egyszeri húzásra le tudod szedni a szőrt illetve mozgófejes legyen.és utána egy nyugtató krémmel kéne bekenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!