Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért akarja némelyik pasi...

Miért akarja némelyik pasi mindenáron kigyúrni magát?

Figyelt kérdés

2015. júl. 16. 19:51
1 2
 1/15 anonim válasza:
73%
Általában a nők miatt.Hatalmas elvárásaik vannak.
2015. júl. 16. 20:06
 2/15 anonim válasza:
100%
Igen egyrészt a nők miatt, más részt meg elég komoly önbizalmat.
2015. júl. 16. 20:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet. Én mint totál önző ember, azért akarnám, mert nekem az tetszik. De persze sokaknak számít mások véleménye is.
2015. júl. 16. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Én mindössze szeretetből csinálom a testépítést.

Szeretem hogyha minden be van lőve időre szeretem hogyha minden pontos és szeretek MINDEN testrészemet edzeni.

Aki meg csak a csajok miatt csinálja az meg nem fogja sokáig csinálni...(mert szar motiváció...)...

2015. júl. 16. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor elkezdtem nem a csajok végett csináltam. Nekem rengeteg motivációt ad, már csak arra miért kelljek fel reggel. + mióta ezt csinálom rengeteg sz*r kaját és piát dobtam az életemből..

Aztán oda jutott a dolog, hogy már versenyszerűen foglalkozom a dologgal.

2015. júl. 16. 20:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Valamit sportolni kell, akkor miért ne ezt?

Valamit kajálni kell, akkor miért ne normális kaját?

Nekem amugy rendszert visz az életembe az edzés meg az hogy reggel megcsinálom a kajám és mindig megeszem. Több dolgot viszek véghez igy egy nap és a kevesebb idommel jobban gazdálkodom.

2015. júl. 16. 20:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg rohadtul senkit nem kéne bántani azért, mert nem pont az az oka van kigyúrni magát, mint másnak.Téged nem bánt vele, akkor meg minek foglalkozol azzal hogy mi az oka rá.Önbizalomhiány, bizonyítási vágy, nők miatt, versenyre készül, tökmindegy.Ha ő erre vágyik, akkor csinálja.

Én pl rengeteg nőt akarok megdugni.Emiatt csinálom és fejlesztem az életem többi részét is, önbizalomépítés, önfejlesztés, anyagi függetlenség elérese, stb.

2015. júl. 16. 21:08
 8/15 Szergej55 ***** válasza:
78%
Powerlifting országos bajnokságon akarok majd indulni, és egy gyilkos fizikumot mellé. Ilyen rövid a történet. :D
2015. júl. 16. 21:15
 9/15 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek: a barátom az aki gyúrni akar, nem hiszem,hogy ugyanaz motiválja mint téged, csak kíváncsi voltam. Egyébként meg elég gáz ha valaki azért fejleszti magát minden téren, hogy rengeteg nőt dugjon meg.
2015. júl. 16. 21:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy neked gáz, de ha én ugyanilyet hallok, akkor azt mondom csinálja.Sosem tudhatod milyen indítékok, milyen fájdalmak állnak egy ember cselekedetei mögött, ezért ne ítéld el azért amit csinál, kivéve ha másoknak gonoszságból kárt akar okozni.
2015. júl. 16. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!