Miért akarja némelyik pasi mindenáron kigyúrni magát?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 19:51
11/15 A kérdező kommentje:
Fájdalmak? ez most megint az a "szarul bántak velem ezért csak trófeákat gyűjtök norm kapcsolat helyett" dolog? Én emg két évig voltam egy ilyen pasival, sosem csináltam semmi rosszat, erre 2 év után emgcsalt azzal az indokkal, hogy hát őt is megcsalták anno és kitalálta, hogy inkább trófeázik. Két évvel utánam. Gratulálok. Ennyi erővel én is csinálhatnám ugyanezt.
2015. júl. 16. 21:45
12/15 anonim válasza:
Akkor csináld te is ugyanezt.
Komolyan mi baja van az embereknek? Testépítő (hobbi kondis) az exed, aki megcsalt, ezért idejössz testépítő topikba baromságokat kérdezni.
Egyáltalán milyen kérdés ez? Mi az hogy mindenáron? Kinél tapasztaltál ilyet?
13/15 anonim válasza:
Azért,hogy tükör előtt kiverhessem.
14/15 anonim válasza:
Mert jó dolog egy edzés után erôsnek és edzettnek lenni, és elmondani magamról, hogy végigcsináltam! Hogy értelmes dolgot csináltam, jót tettem a testemmel és a lelkemmel!
Én nem vagyok kigyúrva, és edzôterembe sem járok, de nekem is megvan a kedvenc sportom és emiatt imádom ûzni.
15/15 anonim válasza:
Nem, ez nem talált.Nem emiatt edzek.Fájdalom áll mögötte, de sokkal nagyobb mint az ilyen kis sz*rjankóknak hogy most "egyszer csúnyán bántak velem ezért megérdemli az egész világ hogy örökké ge*i legyek mindenkivel".Nálam teljesen más indokok vannak és nem azért csinálom hogy belerúgjak másokba és kihasználjam a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!