Ma 25%-kal valószínűbb, hogy a fiatal férfiak a szüleikkel laknak huzamos ideig felnőttkorukban is. Az egykori „Üres-fészek szindróma“ már nem él. Ők nem hagyják el a szülői házat, hanem maradnak a szobájukban. A baj az, hogy nem csinálnak semmit: nem segítenek be a feladatokba, sőt azt mondják, fel vannak erre jogosítva, hisz ők a fiúk, a férfiak.
Na ez meg az Ányak hibája,én herefejlesztőnek hivom,persze a lánygyerek az rabszolga otthon,utána az pasik a barátnőiket cselédnek használják mert megszokták,de a az apjukat is az Anyjuk ugrálja körbe mert ezt látják ezt a mintát ez a normális minta aki eltér én nem szolgálja hajbokólva ka a ház urát meg a fiukat,az rossz nő,meg rossz feleség rossz anyam,nem vallásos itt jön kébe a szeret vallás amitől én viszketek pl,a lánytestvér meg beállhat ebbe a sorba... Na szóval,ordögi kör..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!