Lányok, ti mit szeretnétek elérni az életben karrier szinten? Elvagytok pénztárosként a Tescoban, dohányboltban, vagy pultosként kocsmában? Miért olyan ritka az ennél nagyobb elképzelés?
Nekem soha életemben nem volt rendes munkám, de folyton dolgoztam, elég merész üzleti befektetésekbe vágtam bele, amikből a hozzáállásom miatt jól jöttem ki, és így 27 évesen bár kitűnök a környezetemből, azt hittem, mára többre viszem.
Párkeresésnél viszont csodálkozom, hogy a lányokban nincs küzdőszellem karrier szinten - legtöbben boldogan elvannak (akár diplomával) a Tescoban vagy dohányboltban, pultosként kocsmában (mondhatni ez a divat, vagy nem tudom), számomra érthetetlen olyan helyen dolgozni, ahol se nyereség, se kilátás bármi féle előrébbjutásra.
Itt jegyzem meg, hogy az "erőltetettebb mosolyú" kategória próbál pénzes pasival összejönni, a látszólag értelmesebb valahogy elvan... és akad egy egy kivétel, aki "vágjunk bele, csináljuk" belead mindent, hogy saját szigete legyen a Karib-tengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!