Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elképzelés ez egy nő részéről?
Figyelt kérdés
Mielőtt párkapcsolatot kezdek egy férfival, szeretném először megismerni, beszélgetni vele, egy baráti szintre eljutni, mielőtt "összejövünk". Nem szeretném, hogy fogdosson, ölelgessen, hozzám érjen, csókolgasson, ameddig meg nem ismertem. Nem tudok egy szinte ismeretlen emberbe szerelmes lenni és nem kezdek párkapcsolatot olyannal, akibe nem vagyok szerelmes. Komoly párkapcsolatban gondolkodom, nem csak ilyen "hát most így jól vagyunk, aztán majd lesz ami lesz" kategóriájú, céltalan, szexen alapuló kapcsolatban. Van olyan férfi, aki nem haragudna, ha egy nő nem akarna vele szexelni a második "randin"?2018. ápr. 8. 11:37
1/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem irreális. Én is pont így vagyok. Ne érdekeljen más hogy halad ezzel, mindenki más, ne kövesd a tömeget.
2/16 anonim válasza:
Én is erre vágyom, úgyhogy nem. Randi, ismerkedés, és csak utána a többi, ha van vonzalom, érzelem. Én sem vagyok ez a "durr bele" típusú lány.
3/16 A kérdező kommentje:
De jó, hogy vannak mások is... Azért írtam ki a kérdést, mert már kezdtem kétségbe esni a barátaim, ismerőseim kapcsolatait látva.
2018. ápr. 8. 11:46
4/16 anonim válasza:
Ugyanígy gondolkodom én is. Bár a férfiak többsége ezt annak veszi, hogy passzív vagyok, és annak, hogy "feleslegesen" minek strapálja magát, ha nincs "semmi". Ezt már többször hallottam. Pedig a komoly kapcsolat kialakítását csak ilyenformán tudom elképzelni. Merem remélni, hogy férfiben is van hasonló elven működő, mert szerintem nem irreális.
5/16 anonim válasza:
Én mint férfi is részlegesen hasonló gondolkodással rendelkezem. Ha ismertem a lányt mielőtt elhívtam volna randizni az más szituáció, de olyankor is inkább a második randin szoktam megcsókolni őket, meg megfogni a kezét és stb. , de a komolyabb intimebb dolgokat ott is sokáig szoktuk húzni. Ha ismeretlenül megyek el lányokkal randizni akkor legalább a harmadik randiig várok, de van amikor tovább.
6/16 anonim válasza:
Én is ezt követem, mert a szellemi nőt keresem. Ha nem tudok intellektuálisan, mentálisan, szellemileg, lelkileg -nevezzük akárminek- kapcsolódni, akkor nem tudom elképzelni, hogy kívánnám őt mindenestől, hogy bele tudnék szeretni. Na, érthető? 😀
7/16 anonim válasza:
Nem irreális.Egy normális nő, aki hajlandó időt szánni, hogy egy szintén normális palija legyen, hosszútávra.
Aki filmszerű, varázsütésre váró szerelmet akar, ébredjen fel.
Akinek csak a szex a lényeg, az nem barátnőt/társát látja a nőben.
30F, szintén hosszútávra keresek.
8/16 anonim válasza:
Így reális, evidensnek kellene lennie,hogy aki hosszú távra tervez kapcsolatot,annak ismernie kell a partnert. Sokan ugye hamar beleugranak,aztán később derül ki,hogy rosszul választottak.
9/16 A kérdező kommentje:
Meglepődtem, hogy mindenki azt írja, hogy ez normális. A valóságban ennek pont az ellentétét tapasztaltam, hasonlóan ahhoz, amit az egyik válaszoló írt. Páran ismeretlenül próbálkoztak nálam, mert kinézetre tetszettem nekik, aztán megkaptam, hogy "minek kéretem magam" vagy "csak szórakozok velük", mikor határozottan megkértem az illetőt, hogy ne fogdosson a második (!!) találkánkon.
2018. ápr. 8. 12:17
10/16 anonim válasza:
Nálam is ez lenne a normális menet. És még csak meg sem kérdőjelezem önmagam, mert a családom, barátaim és a társaságom legnagyobb része is így gondolkodik.
Megnyugtatlak tehát, nem irreális, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!