Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elképzelés ez egy nő részéről?
" "minek kéretem magam" vagy "csak szórakozok velük","
Ha ilyen jelzőket kapsz, az számomra ezeket jelentené (ha velem esne meg), a pasi nem tisztelettudó, ergó szarul választottam.
Vagy, úgy viselkedem, hogy félreérthető.
Lényegében önmagam hibáztatnám, hogy így alakult a randi. A pasi meg nem tehet róla hogy hülye, de én igen, hogy szóba álltam vele. :)
"Ha ilyen jelzőket kapsz, az számomra ezeket jelentené (ha velem esne meg), a pasi nem tisztelettudó, ergó szarul választottam.
Vagy, úgy viselkedem, hogy félreérthető.
Lényegében önmagam hibáztatnám, hogy így alakult a randi. A pasi meg nem tehet róla hogy hülye, de én igen, hogy szóba álltam vele. :)"
Nem én választottam, ő kezdeményezett. Én csak megadtam neki az esélyt, hogy megismerjük egymást.
Ha félreérthetően viselkedtem, akkor azt nem direkt csináltam, vagy csak ő magyarázta bele a dolgot a viselkedésembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!