Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irreális elképzelés ez egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irreális elképzelés ez egy nő részéről?

Figyelt kérdés
Mielőtt párkapcsolatot kezdek egy férfival, szeretném először megismerni, beszélgetni vele, egy baráti szintre eljutni, mielőtt "összejövünk". Nem szeretném, hogy fogdosson, ölelgessen, hozzám érjen, csókolgasson, ameddig meg nem ismertem. Nem tudok egy szinte ismeretlen emberbe szerelmes lenni és nem kezdek párkapcsolatot olyannal, akibe nem vagyok szerelmes. Komoly párkapcsolatban gondolkodom, nem csak ilyen "hát most így jól vagyunk, aztán majd lesz ami lesz" kategóriájú, céltalan, szexen alapuló kapcsolatban. Van olyan férfi, aki nem haragudna, ha egy nő nem akarna vele szexelni a második "randin"?
2018. ápr. 8. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

" "minek kéretem magam" vagy "csak szórakozok velük","

Ha ilyen jelzőket kapsz, az számomra ezeket jelentené (ha velem esne meg), a pasi nem tisztelettudó, ergó szarul választottam.

Vagy, úgy viselkedem, hogy félreérthető.

Lényegében önmagam hibáztatnám, hogy így alakult a randi. A pasi meg nem tehet róla hogy hülye, de én igen, hogy szóba álltam vele. :)

2018. ápr. 8. 12:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy valószínűleg azért is tapasztaltam az ellentétét az eddigi válaszoknak, mert egyetemista vagyok... Senki nem az "élete párját" keresi egyetemen, hanem bárkit, akit éppen aktuálisan meg lehet dugni.
2018. ápr. 8. 12:19
 13/16 A kérdező kommentje:

"Ha ilyen jelzőket kapsz, az számomra ezeket jelentené (ha velem esne meg), a pasi nem tisztelettudó, ergó szarul választottam.

Vagy, úgy viselkedem, hogy félreérthető.

Lényegében önmagam hibáztatnám, hogy így alakult a randi. A pasi meg nem tehet róla hogy hülye, de én igen, hogy szóba álltam vele. :)"

Nem én választottam, ő kezdeményezett. Én csak megadtam neki az esélyt, hogy megismerjük egymást.

Ha félreérthetően viselkedtem, akkor azt nem direkt csináltam, vagy csak ő magyarázta bele a dolgot a viselkedésembe :D

2018. ápr. 8. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Jómagam is ennek a fajta hozzáállásnak a híve vagyok, csak férfiban. Idővel minden alakul, nem kell azt erőltetni.
2018. ápr. 8. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:
én is szentül ezt vallottam,de aztán megismertem valakit akivel annyira összeillettünk, hogy a 2. találkozáson már nagyon éltem, hogy fogdos/hozzám ér és szívesen kapcsolatba is kezdtem volna vele. a baj csak az volt, hogy nem bizonyult kölcsönösnek.
2018. ápr. 8. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Én férfiként pontosan így gondolom. Nem szokásom taperolni akit alig ismerek, én is baráti szintre szeretnék eljutni, mielőtt bármi más történhet. Sajnos ennek az a vége, hogy barátzónába tesz és semmi más nem fog történni évek múlva sem. Egyébként a magyar nyelv csodálatos, hiszem BARÁTnő szót használja. Nekem szükségem van valakire akiben bízhatok, ismerem, jóbarátom, mielőtt szexelnék vele. (30/F)
2018. ápr. 8. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!