Hogy tunik nektek egy olyan nö elete, aki egyedul el
kulföldön?
Figyelt kérdés
Ha odahazasodott érdröl ( kulföldre ) es ott elvalt aztan es az egyetlen gyerekével kulön költözött bérlakásba, es 5 eve egyedul el , baratikört nem sikerult kialakitani , senkijenincs, munkaja hol van hol nincs , tanari vegzettsegu, es a gyerek most kezd kamaszodni , most kezdene több ideje lenni magara, ismeretsegekre , de szerintetek ki akarna megismerni egy ilyen hátrányoshelyzetu nöt akinek meg jogositvanya sincs ?
Szamlak fizetve es apolt szep de ilyen a környezete .
Milyen peldat ? Egy nöt aki kiallt magaert es erte is ?
2018. márc. 14. 19:36
13/22 anonim válasza:
És miből tartod el? Milyen kiállás? Minek kell a nőknek hozzámenni vadbarmokhoz, szülni is,utána meg keseregni..
2018. márc. 14. 19:38
14/22 anonim válasza:
Ha se munkád, se barátaid, se semmid nincs ott... akkor tényleg mi tart ott? Itthon a diplomáddal és a nyelvtudásoddal kapnál stabil, jól fizető állást.
2018. márc. 14. 19:39
15/22 anonim válasza:
Egy nőt, akinek senkije sincs (tehát a gyerekétől is elveszi annak a lehetőségét, hogy megismerhesse és tarthassa a kapcsolatot a magyarországi rokonaival), aki nem érzi jól magát a bőrében, mégse jön vissza ide, ahol jó volt neki, aki hitelt vesz fel ahelyett, hogy beosztaná a fizetését, aki szégyelli, hogy nincs jogsija, mégse tesz érte, hogy megszerezhesse, stb....
2018. márc. 14. 19:41
16/22 anonim válasza:
Én azon gondolkodnék, hogy a felszabadult időben hogyan keressek pasit, hanem hogyan tegyem rendbe az életem.
Örökké nem lehet a semmiből élni hitelkártyákkal sem.
2018. márc. 14. 19:42
17/22 anonim válasza:
Mikor talakozunk?
2018. márc. 14. 19:48
18/22 A kérdező kommentje:
A gyerek nem akar visszaköltözni es skypeon tartja a kapcsolatot a rokonokkal . Neki vannak baratai
Nekem meg lassan nincs hova visszamenni csomo regi ismerös elköltözött kulföldre , meghalt , a helyzet nem vár úgy vissza ahogy hagytam
2018. márc. 14. 19:52
19/22 anonim válasza:
szia en is kulfodon vagyok nehez lehet neked en a helyedbe a a facebookon keresgelnek csoportokat esetleg mobilos tarskereso appok ahol ne rejtsd el hogy van gyereked en igy csinalnam ha nem lennenek osszejaros ismerosok hidd el sokan vannak a cipodben. melyik orszagban vagy amugy?? 31M
2018. márc. 14. 19:54
20/22 anonim válasza:
Már ne haragudj de borzalmas példát mutatsz a gyerekednek. Most is ahelyett hogy olyan munkát találnál amiből nem kell a bank pénzét költened, inkább pasit keresel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!