Hogyan érjem el hogy a szuleim elengedjenek egyedul vagy esetleg haverokkal utazgatni?
Figyelt kérdés
Mar lassan 17 eves leszek es meg azt is nehezen engedik meg hogy itt a varosban csavizzak. Szoszerint itthon fogok elporosodni ha nem segitetek.2017. febr. 13. 16:22
1/13 anonim válasza:
Megmondod, hogy nyáron másfél hónapig dolgozol, hogy előteremtsd a pénzt rá, a bizonyítványodban nem lesz négyesnél rosszabb jegy, szófogadó leszel, és nem követelőzöl, nem lesznek extra igényeid egész évben(új telefon, laptop, márkás ruha)stb...
2/13 A kérdező kommentje:
Osztondijas tanulo vagyok, es most vettem Meg eletem elso okostelefonjat, eddig minden amire szuksegem volt en vettem meg. Es azèrt nem mondhatja senki hogy rossz gyerek lennek. Ilyenkor mi van?
2017. febr. 13. 16:52
3/13 anonim válasza:
Amíg "csavizol" és gyereknek nevezed magad, én sem engednélek sehova. Első lépésként szedd már össze magad! Talán utána ők is másképp állnának hozzád. Úgy írsz, mint egy 12 éves, de abból is a gyerekesebbik fajta.
4/13 anonim válasza:
Az baj, ha még csak most leszek 20, de fogalmam sincs, hogy mi az a "csavizás"?
5/13 anonim válasza:
megértem a szüleidet, hogy nem engednek el egyedül utazgatni 17 évesen ki tudja, hogy hová. Különösen, ha lány vagy.
Ha egy olyan barátoddal mennél, akit a szüleid ismernek és kedvelnek, akkor persze más a helyzet.
6/13 anonim válasza:
Írásod alapján, 12-nek mondanálak.
Mi az, hogy "csavizni"? Csavarogni, nem?
Engem pölö elengednek, persze, bizonyos feltételek mellett. Te is beszélj meg velük ilyeneket.
16/L
7/13 anonim válasza:
Ez azert van, mert nem vagy kollégista. Ott kimenőidő alatt azt csinálsz, amit akarsz :)
Amikor a szüleimmel közöltem, hogy szeretnék venni magamnak egy gitárt, akkor tudták meg, hogy fél éve járok zeneiskolába (16 éves voltam akkor) :D
8/13 anonim válasza:
csavi :D
Először is, ne ilyen stílusban kérd őket.
Por ellen meg jó a takarítás.
9/13 anonim válasza:
Csavi, lehet, hogy ez most menő, ezért nem kell lehurrogni. Mondd meg nekik, hogy neked is kell társadalmi életet élni és engedjenek el, mindig írj szépen sms-t, hogy hol vagy és érj haza időben. 17 évesen már illik eljárni otthonról, nem kisgyerek vagy
10/13 anonim válasza:
Utolsó, a kérdező nem a városba akar kimenni hanem utazgatni..azért van különbség:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!